Kargul Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja mogę healować :P (paladyn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Paladyn heal? Wait, what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Paladyn - zwyczajny wojownik ma skille wskrzeszenia, wspomagające, leczenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Juz druid ma wczesniej leczenie lepsze i wskrzeszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Nie kłócić się, i tak ja jestem kapłanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 To mogę jakimś łotrzykiem zawsze :) Jak coś to mnie na PW zawiadomcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Cholerni magowie co nic nie robią, złodzieje co okradają własną drużynę i druidzi co kradną nie to co trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 No dobra, juz nie bede nakrecal farkraja na stealing co mu nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 2 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 fajnie było, gdyby nie to, że było trochę głupio :< muszę wbić ten lvl , bo sracie >: O epicka walka z goblinami, tylko po to, żeby farkraj ukradł 1 golda a później na nas całe miasto lolz EDIT: fapfap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 mam pytanie czy ta gra jest freeware czy czeba kupić orginała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Trzeba ściągnąć pirata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 mogę cię prosić na gg 5775334 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Trzeba umieć grać zespołowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 pod jakim działem jest ta gra rpg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Pod działem gier rpg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 No to mogę barbarzyńcą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 mógłby ktoś napisać mi na gg 5775334 gdzie mogę dostać Icewind dale 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Tu możesz dostać: http://www.empik.com/icewind-dale-saga-pc-...a,prod4620049,p bądź też w innych sklepach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoRd DaVeR Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 niestety mieszkam poza graniczą <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farkraj Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 np. na takiej stronie o chomikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 To na jakim zadupiu Ty mieszkasz, że nie macie sklepów z grami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Hercegowina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Skopaliśmy dzisiaj zielone zadki orków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Kargul, mamy wolnego barba, bo gram nim jako 2 postacia. Jakby co to mozesz go zajac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenin Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ten mały kurdupel co idzie po kiełbasę to kto? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 morro dobry był jeszcze tekst flaka z gównem na patyku i mizianiem lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Heh, głodny byłem :< Ten zielony obok farkraja to ten barb czy ork? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Lol dorysuj mnie : ( Musze wydobyc XPeka i drugi dysk lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi