Matthew Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jedzie ktoś z was na to? To jest taki wyjazd na cały dzień do Warszawy na zajęcia z informatyki. Założono opracowanie 5 modułów dydaktycznych odpowiadających głównym zakresom tematycznym realizowanym w ramach przedmiotów technologia informacyjna oraz informatyka: Moduł - Algorytmika i programowanie Moduł - Bazy danych Moduł - Grafika, multimedia, technologie internetowe Moduł - Sieci komputerowe Moduł - Tendencje w rozwoju informatyki i jej zastosowań To jest w sumie kilka wyjazdów w ciągu roku szkolnego. Jest darmowe i chyba większość technikum/liceum informatycznych na to jedzie. Można w ten sposób się spotkać, ale nie wiem czy dwie różne szkoły będą tego samego dnia przyjeżdżać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Spytam u mnie czy jest możliwość takiego wyjazdu, jak coś to dam znać :) Powiedz tylko kiedy. Jednakże nie gwarantuję, bo z Rzeszowa jest kawałek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Hm, moja szkoła coś chyba kombinuje na ten temat. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Z Warszawy jestem, a że szkoła ścisła to pewno coś na ten temat będzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Nosz! Na PGA wyjazd był, a o tym to ani słowa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 niestety, dostałem się do ogólniaka niby klasa matinf ale to nic nie zmienia ;P, ale na pojedynkę bym mógł wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi