Nirvan Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 (edytowane) Co weekend postanowiłem że będę kręcił jakieś filmiki jak będzie możliwość. Zrobiłem kilka, wszystkie następne co będę robił będą miały trochę humoru i dużo akcji :) . Aktualnie pracuje nad pierwszym większym filmikiem pt."MaszPanFux" ala "Matrix" . Premiera pewnie za 3 tygodnie lub coś koło tego (narazie 4 minuty zrobione na okolo 11) Macie tu kilka (na dole najświeższy ;) ) : http://www.youtube.com/watch?v=VFxAcdXc8fg http://www.youtube.com/watch?v=Wg-BGrYzg8Q ^ te kiedyś tu dawałem ^ testy efektow specialnych itp ^ te dwa dzisiaj nakręcone i złączone ^ A tu filmik z 26.11.2009 w 5h zrobiony z nudów :D ^ z 15.05.2010 Ostatni test efektów specialnych Edytowane 17 Maja 2010 przez Nirvan93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 heh efekty nawet fajne, tylko jak będziecie nagrywać tego maszpanfuxa to ubierzcie się w jakieś matrixowe ciuchy a nie w dresach. Ogólnie zobacze jak się błaźnicie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ej ,a spróbuj zrobić jeszcze jedną część z serii "ping-pong" ale teraz taką, że się przyłożysz na 100%, żeby to było bardziej realistyczne. Np. "scenariusz", jakie ruchu macie robić, idealna synchronizacja i obróbka. To może zdobyć wtedy sławę. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 11 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Po maszpanfuxie jak znajde czas, bo fakt, te 2 filmiki łączyłem razem z 5h czy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 ŁoŁ! Naprawdę fajne, można spytać czym przerabiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Na dragach i tak nie opanujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Na dragach i tak nie opanujesz Co? My będziemy grali jeszcze szypami,piłami,młotkami,kosami,ładowarkami(tzw.Nunchaku :P ) Drągi to pikuś :P, czy o co ci chodzilo bo nie załapałem :P . Filmy obrabiam w sony vegas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Dragi nie drągi i to było do cory kierowane - ty wszystko wporzo masz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Fajnie to wygląda jak te fraglesy odbijają sfotoszopioną piłkę, a prawdziwa gdzieś w tle leci nad ich głowami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qanaroo Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Walka nawet fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 (edytowane) Filmy obrabiam w sony vegasOK, stawiam -12 złotych, że w którymś z filmików pojawi się ten dupny efekt zepsutego telewizora. Czas start. Edytowane 12 Października 2009 przez Ludzix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 12 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 OK, stawiam -12 złotych, że w którymś z filmików pojawi się ten dupny efekt zepsutego telewizora. Czas start. Na PM uzgodnimy formę przesyłki :lol: , nigdzie nie dawalem tego efektu :P coś ci się pokręciło @RadaStolarzy Jeśli chodzi ci o 14-15 sekunde w odcinku 2 ping-ponga to tam rods leciał a nie piłeczka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Jeśli chodzi ci o 14-15 sekunde w odcinku 2 ping-ponga to tam rods leciał a nie piłeczka :P Tak, a 30 sekund później pod stołem widać Jaszczura. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 The Pyrix, w 5h zrobilem z nudów dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Trochę za mało wyobraźnia zadziałała, można to było jakoś śmiesznie chociaż zrobić, no i zabierzcie te dresy, lol. Ale efekty coraz lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Haha, ale telefon na sznurku to mnie rozwalił :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Zrobiłem ostatni test efektów specialnych . Niedopracowany bo robiony na szybko, ale to tylko test ;) Greenbox itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Musisz bardziej oświetlać scenę, to wtedy nie będzie takiej sytuacji, że czarny płaszcz jest schromakeyowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi