pan123 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 witam zawsze nurtowało mnie to pytanie jak zrobię grę mmorpg Co dalej?? załóżmy że mam już grę i chcę żeby inni tez w nią mogli grać bo nie wiem o co chodzi jak się daje na serwer grę mógłby mi ktoś to szczegółowo wytłumaczyć????? będę bardzo wdzięczny bo na gmclan.org nie znalazłem niczego ... ?????????????????????????????????? :crying: Opanuj się człowieku! Pilnuj się bo mam cię na oku. Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 gee, i za obrażanie takiej marnej prowokacji zarobiłem bana. przeszukaj GMCommunity. już to pisałem w poprzednim temacie tuż przed gniewem Ranmusa i prawiebluzgiem Gnyska, ale pewnie cię to nie obchodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Eh, wszyscy wiedzą, że to prowokacja, ale bana on i tak nie zarobi... ;| Jak skończysz już to mmorpg (i je nam pokażesz), to wszystko szczegółowo wyjaśnimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Eh, wszyscy wiedzą, że to prowokacja, ale bana on i tak nie zarobi... ;| do Ranmy prosimy składać zażalenia ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi