LolikZabijaka Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Cześć mam pytanie, ca jakieś czas Avast pokazuje mi taki komunikat : Co to oznacza, czy ktoś próbuje się włamać do mojego komputera? Co mogę z tym zrobić ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Nie poradzisz sobie w dorosłym życiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 3 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 przepraszam, ale myślałem że naprawdę mnie coś atakuje, dzięki wielkie i wracam do oglądania Miodowych Lat :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ja w Avaście dałem, żeby blokowało i nie wyświetlało tego ponownie - i mam spokój. Ale tym też się może pobawię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi