trolu122 Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 chciałbym nadać pijaczkowi fajny chwiejny ruch, jak stoi w miejscu to sie chwieje, jak idzie to pochyla sie do przodu, im bardziej pijany tym bardziej sie buja https://gmclan.org/up2260_11_sznagi.html to moje wypocinki ale nie wygląda to zadowalająco zwracam sie z prośbą właśnie do ciebie bo podobny motyw zastosowałeś w souljahu, tam koleś też jak biegł to wyglądał jakby zaraz miał sie przewrócić na twarz, a pozatym jesteś najlepszy na tym forum i to dla ciebie pryszcz :D ewentualnie w ostateczności jakbyś mógł chociaż jakies cenne wskazówki podać i mnie troche nakierowac jakby to osiągnąć. z góry dzia mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 jesteś najlepszy na tym forum Nie zgadzam się,przykro mi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 yyyy nie lepiej na PW napisać? :/ wiemy że chciałeś być kul i wgl. bo założyłeś temat w dziale propy. Przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu122 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 a ty myślałeś że jak wypowiesz sie w moim wypasionym temacie będziesz równie fajny jak ja? a z PW nie skorzystałem bo bardzo rzadko korzystam z tej opcji i po prostu nie przyszło mi to do głowy a poza tym jeśli propa pomoże i sie zgodzi to i inni będą mogli z tego skorzystać - może komuś sie też przyda no nie? z resztą jak chcesz też możesz pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 Co nie zmienia faktu ze zadanie pytania w pytaniach poczatkujacych bylo by bardziej wyrozumiale : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 a Wy macie cos takiego jak raport z dopiskiem: "przeniesc do pytan poczatkujacych/zaawansowanych", wiec nie potrzebnie psujecie sobie nawzajem humor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 28 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 A Ty masz coś takiego jak Play Gate na głowie, więc się nie udzielaj, dopóki nie zobacze wersji w ktorej nie uznasz po miesiącu, że można coś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi