4tk Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Tytuł: Dance Gatunek: Mini-program Opis: Mało do opisania. Mini programik zrobiony na informatykę, którego robienie sprawiło mi wiele/mało przyjemności :) Robiłem to ok 8 min, z czego 2 były przeznaczone na wybieranie muzyki xD Fabuły brak, gdyż trudno jakąkolwiek wypatrzeć w tym przypadku... Mam nadzieję że to mini-coś się spodoba :) Download: http://rapidshare.com/files/284481271/Taniec.rar.html Rozmiar pliku: 5218 KB Autorzy: Programowanie: Dziękuje serdecznie nieznanemu autorowi przykładu :) Fabuła: Brak Grafika: Marcin Fortuniak (4tk) Muzyka: Tokyo Drift? Screeny: PS: nie chcę zaśmiecać większą ilością screenów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Fakt, śmieć, ale mi się podoba, 3 na zachęte ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 24 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Hihi, no to zamykanko :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi