Crackkk-GM Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Siema! dzisiaj mi się nudziło... powróciłem do GM'a :P Dawno nic nie dawałem... macie: https://gmclan.org/up3535_11_filter.html Jest to prosty układacz plików - podajemy filtr i ścieżkę z której ma przekładać pliki do nowego, utworzonego folderu : ] czyli w skrócie segreguje śmieci. aa i jest to też dobry przykład dla nowych, którzy nie wiedzą jak obsłużyć file_find_first, file_find_next, file_delete, file_copy xd enjoy: P aa i filtra nie podajemy np: *.txt tylko txt nie radzę od razu klikać ctrl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Pomysł fajny, ale zrób jakieś bardziej zaawansowane te filtry, bo te co są teraz na wiele nie pozwalają... : d Jakieś proste wyrażenia regularne typu [1-9].gmk, czy coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Chodzi Ci o pregi ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi