ziomekkamil Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Tytuł: Wojna Vegety Gatunek: Arkanoid, Strzelaninka Opis: Trzeba odbić wrogą plantete i zabić Statek dowodzący. Możliwość gry dla 2 graczy Download: https://gmclan.org/up5977.html (Wojna_Vegety) Rozmiar pliku: 4,3Mg Autorzy: Programowanie: Kamil Janikiewicz Fabuła: Kamil Janikiewicz Grafika: Kamil Janikiewicz Muzyka: Mortal Kombat Efekty Kamil Janikiewicz Screeny: https://gmclan.org/up5977.html (12) Przepraszam że, tylko 1 screen i to nienajlepszy :boxed: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Oj nie postarałeś się tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Zacznijmy od najgorszego skończywszy na najlepszym :] Po pierwsze linki downloadu i screenów należy dawać bezpośrednio a nie do uploadera. Skrin także powinien zawierać grę a nie twój pulpit ;p Rozmiar pliku: 4,3Mg Chodzi o magnez czy o mili gramy? A co do gry to nie wiem na pewno ale chyba jest to przykład ze zmienioną grafiką i muzyką. Przejścia między roomami są tragiczne czcionka też. Dam na zachętę mocno naciągnięte -2/5. Gameplay się nawet trzyma ale i tak jest słaby. Zrobił bym na twoim miejscu 2 wersję gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 mili gramy? Przedrostek M to mega, m to mili ;) Zrobił bym na twoim miejscu 2 wersję gry. Ja bym nie robił drugiej częsci tylko wziął się za jakąś inną grę. Przerobiony przykład tych samolotów tylko zmieniona grafa no i dodany tryb 2 graczy co wielkim trudem (w tym przypadku) dorobić nie jest. Daję 2----/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ja bym nie robił drugiej częsci tylko wziął się za jakąś inną grę. Wiesz jaka jest różnica między 2 wersja a 2 część ? Zastanów się przez chwilę a później napisz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Ok to nawet drugiej wersji, bo teoretycznie będzie się opierać na tym samym co powinna mieć druga część tylko nie będzie to przedłużenie fabuły pierwszej części, a coś równoległego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 lubie wegete, ale wojen nie 2/5 Co to ma do arkanoida : p ? Mogles przynajmniej Hud troszku zmienic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 thx chociasz za 2 to moja 1 gra robilem ją około 4h z GM mam doczynienia od 3 dni nastepna gra bendzie lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Autorzy: Programowanie: Kamil Janikiewicz Fabuła: Kamil Janikiewicz Grafika: Kamil Janikiewicz Muzyka: Mortal Kombat Efekty Kamil Janikiewicz _________________________________________________ kuamiesz :< gra nie smaczna i nie taka:< ogólnie specjalnie po 30 sekund gry chciałem się zabić :< 1 niestety ale jako arkanoid fajne xd fajnie się gra we 2 jeden oberwie ,drugi cierpi xd E:aha to twoja pierwsza gra xd to nawet bym dał 2 ale niekuam później xd Cytat: nie zawsze pierwsza gra musi być publikowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Post wyzej wyraznie napisal ze to jego druga gra : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 thx chociasz za 2 to moja 1 gra robilem ją około 4h z GM mam doczynienia od 3 dni nastepna gra bendzie lepsza Wstaw przecinek po dwójce, bo musisz uwzględnić braki interpunkcji przy interpretacji jego postu Poxiu. Podsumowywując to jego pierwsza gra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 lol ja zrozumialem ze to jest przynajmniej jego druga gra, bo 1 robil 4 h w gmie. Tak to jest jak sie pisze posty bez sensu : o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomekkamil Opublikowano 22 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 heh zamykamy temat bo robią sie tu jakies pogaduchy zobaczymy jak dodam natepna gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Tylko nie rób jej ponownie 4h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsukuru Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 slaba gra postaraj sie nastepnym razem ... :thumbsup: nie pozostaje mi nic innego 1 :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi