kubal09 Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Jak zrobic aby gdy się zbierze wszystkie przedmioty(o_kasa) to żeby przenosiło do kolejnego rooma? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 GML if (instance_number(o_kasa) == 0) room_goto_next(); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Krew mnie zalewa. "8. Zanim zadasz jakiekolwiek pytanie sprawdź, czy nie pojawiło się ono już na forum, w FAQ lub czy nie ma odpowiedniego artykułu/przykładu na stronie." Przykłady były ze 2. W artykułach pewno też coś się znajdzie. w FAQ oczywiście też to jest. Wiem, sprawdziłem. Od początku istnienia GMC takich pytań pewno było w cholerę dużo i jeszcze dwa. Ale nie! Po co się trudzić skoro można zadać pytanie! Tematu nazwać porządnie też ci się nie chciało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HrabiaDrako Opublikowano 22 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Rozumiem że praktycznie wszędzie można to znaleźć na gmclanie ale Platyna..wyluzuj takie pytania będą zawsze,ludziom łatwiej napisać tu niż szukać...znam to na własnym przykładzie niestety...:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapkap Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 :sp_ike: Zawsze jest wyszukiwanie "ile to roboty wpisac"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi