Dragon Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Mimo iż Blitz Basic 2D, jest bardziej do robienia gier 2D, czy jest możliwość robienia gier 3D? EDIT Kurde, zły dział :glare: , bym prosił moderatorów o przeniesienie go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Na pewno? I to będzie trudne czy jak? Bo myślę, nie wiem czy kupić Blitz3D czy Blitz2D albo Plus, Max.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 po prostu sprawdz jakies przyklady tychze rodzajow blitza, jak zajzysz w kod to bedziesz w stanie lepiej stwierdzic co lepiej kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 17 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Tylko ja mam książkę do Blitz2D, a nie 3D, a tam jest inny kod... a ang nie znam żeby przeczytać Help'a . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 a ang nie znam żeby przeczytać Help'a . NAUCZ SIĘ! bez tego nawet nie masz co myśleć o robieniu 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 18 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 No wiem :) , uczę się (w szkole...), no ale jak się tera nauczę 3D to potem łatwo mi pójdzie wszystko :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 oj, zły kierunek obrałeś ;p nie zaczyna się przecież budować domu od dachu, racja? ;) o ile mi wiadomo dobre uniwersalne narzędzie do tworzenia gier 3D powinno umożliwić również tworzenie prostych gier 2D, abyś mógł lepiej poznać różnice między dwoma a trzema wymiarami, bez tej wiedzy nie będziesz w stanie zrozumieć pewnych ważnych kwestii programowania 3D, mimo iż nauczysz się jak ich używać, ciągle będziesz potrzebował wzorca aby do niego dopasować kod. BTW. temat przeniesiony :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Tak swoją drogą od 3D jest Blitz 3D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi