ussnimitz Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 dlaczego jak próbuję włączyć game makera wyświetla się błąd że nieznaleziono hhctrl.ocx dodam że mam wgranego windowsa xp ( na poprzednim kompie włączał się normalnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 źle wgrałeś cracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 14 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 ta tylko ciekawe jak wgrałem cracka jak game makera ściągłem ze stronki yoyogames a poza tym jak mam orginalny serial to po co mi crack? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Orginalny serial z internetu ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Wykasuj, usuń wpisy z rejestru i zainstaluj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Jeżeli nie wgrałeś cracka co jest mało prawdopodobne <_<. Ściąg gm ponownie, wyczyść rejestr i go zainstaluj... Edit: Makary Pierwszy :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 a jakim programem najlepiej wyczyścić rejestr? wyczyściłem rejestr z błędów za pomocą canclear ale nic to nie dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi