Xedom Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Witajcie! Mam problem z LiveBoxem TP. Otóż używam programu BitComet, na dole (w prawym dolnym rogu) mam żółte logo bitcometa i napis "Zablokowany: 79.191.136.93:8034" jak na to najeżdżam kursorem to "Zasłuchiwanie portów jest zablokowane, wciąż możesz pobierać ale(...)" Słyszałem, że muszę odblokować ten port/ip bo livebox go blokuje, teraz tylko pytanie: Jak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Każdy modem powinien mieć panel obsługi przez przeglądarke albo przynajmniej przez telnet. Sprawdź czy nie ma funkcji UPnP w programe do torentowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 http://192.168.1.1/ dla tych co mają livebox'a i inne routery. login: admin haslo: admin ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xedom Opublikowano 13 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 moge prosić o opis w punktach? mało zrozumiałem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 moge prosić o opis w punktach? mało zrozumiałem :( http://192.168.1.1/ dla tych co mają livebox'a i inne routery. 1) Jest to adres IP zwykle zarezerwowany przez router. login: admin 2) Nazwa użytkownika z przywilejami administratorskimi haslo: admin 3) Hasło dostępu do konta tego użytkownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi