Matyxon Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Pojedyncze schodzenie naboi z magazynku wraz z ładowaniem. Grafike żołnierzyka zapożyczyłem od Donwaya Wymaga Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Co w tym jest fajnego :x ? Nietypowy, lol. Zrobienie własnego "efektu" przeładowywania nie nazywaj czymś "nietypowym" od razu... =| a dodatek to jest bez sensu, otóż jeśli chcielibyśmy zrobić przeładowywanie "na życzenie" (np. po wciśnięciu klawisza R), to przeładowanie magazynka po stracie jednego strzału trwałoby 30 razy (czy ile tych naboi tam dałeś) krócej niż przeładowanie magazynku po stracie wszystkich strzałów... :| Pała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Miałem napisać wczoraj, ale jakos zapomniałem :P No wiec tak, przeładowanie jest faktycznie nietypowe, powiem wręcz dziwne o_O tak jak Dawidds wspomniał byłby problem, przy ładowaniu na zyczenie (choć pewnie można by to zrobić restując naboje w momencie naciśnięcia przycisku). No i nic więcej nie mogę powiedzieć ;/ 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxon Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 otóż jeśli chcielibyśmy zrobić przeładowywanie "na życzenie" (np. po wciśnięciu klawisza R), to przeładowanie magazynka po stracie jednego strzału trwałoby 30 razy (czy ile tych naboi tam dałeś) krócej niż przeładowanie magazynku po stracie wszystkich strzałów... :| wut? Zajrzyj tam jeszcze raz bo coś ci nie werze. Dajesz tylko do Ev Pressed R: NowR = true i po kłopocie E: sry, nie doczytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 wut? Zajrzyj tam jeszcze raz bo coś ci nie werze. Dajesz tylko do Ev Pressed R: NowR = true i po kłopocieJeezuu. Ja nie mówię, że nie da rady, tylko mówię, że mniejsza ilość amunicji będzie się "przeładowywać" szybciej. A to by było trochę bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 No właśnie nie. Chodzi o to, że do broni nie dokłada się naboi tylko wymienia magazynek. I jak naciśniesz R to "takowo Ci dokłada" naboje, ale wystarczy jak to już pisałem dodać w evencie Ammo=0; i działa. ED: Ten post był do posta Matyxona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi