LolikZabijaka Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Cześć mam problem na pewnym windowsie używałem świetnych domyślnych sterowników karty graficznej, niestety windows miał dziury i musiałem go odinstalować. Na nowym windowsie są gorsze sterowniki, a instalacja pakietu ATI nie wchodzi w grę, bo przez nie gra wyłącza mi komputer, da się coś z tym zrobić? Chodzi o wyszukanie jakiegoś dobrego sterownika byle nie ATI Dodam że mam kartę Radeon 7500 Series z 64 MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Powszechnie nie istnieją stery do kart ATI, "nie zrobione" - przez ATI. W najlepszym przypadku są to modowane sterowniki, ale nie jest fair pod kątem prawa z tego co słyszałem. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Przerabiane sterowniki NVIDII robili sami pracownicy tej firmy. Po za tym nigdy taka firma by nie zabroniła licencyjnie wykorzystywania ich produktów wyłącznie ze sterownikami ich firmy, bo straciliby lwią część odbiorców lubiących bawić się sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ej a można wyjąc sterowniki z płyty i innym windowsem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi