GMTraker Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 przecież dzięki kluczowi Steam można odzyskać hasło do konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 7 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Tylko jeszcze musisz podać odpowiedź z pytania które wprowadzałeś przy rejestracji -_- , na razie coś się dzieję i czekam na odpowiedź, poprawiłem ten najważniejszy błąd.. teraz trzeba tylko trzymać kciuki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Nom, o co z tym chodzi :boxed: ? Wrzuć nam tu tekst po angielsku, bo PRZEZ TRANSLATOR SIĘ NIE PRZERZUCA TEKSTÓW, BO WYCHODZI TAKIE CUŚ! Podobnie wyszło tym, którym wysłałeś ten tekst przerzucony przez translator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Gówno w odpowiedzi dostaniesz bo wyraznie pisze że musisz założyć konto by skorzystać z helpdesku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 8 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Założyłem napisałem "pytanie", teraz czekam tylko na odpowiedź... A i z góry dzięki za pomoc :) , najlepiej wszystko zapisze i dam do dziennika taty, tam się nie zgubi :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Teraz cię zbanują za multikonto =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie strasz go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie strasz go Właśnie, on ma takie poczucie humoru że prędzej się powiesi niż zaczai o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie zapominajcie, że on ma dopiero 12 lat* *chociaż ja w tym wieku też bardzo dobrze obsługiwałem SWÓJ komputer i robiłem na nim CO CHCIAŁEM, a nie korzystałem z KOMPUTERA OJCA i nie pytałem się o zgodę RODZICÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie rób tego błędu co ja- minęło 10 miechów zanim do nich napisałem, a reseta klucza mi dali, bo napisałem z e-maila z konta steam. Napisz do nich z zarejestrowanego maila i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 8 Września 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Nie zapominajcie, że on ma dopiero 12 lat Wiek: 13 lat Jesteś już elder veteran czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jesteś już elder veteran czy co? Nie zgapiaj z rangi! :a lubię hakować niewinnych niczego nieświadomych kolegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 9 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 Odpowiedzieli, mam jeszcze tylko dać fotki klucza :) , rano je już dałem, tera muszę tylko czekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a wysłałeś napewno na dobry mejl? bo jak doszło do jakiego gmaila to nie masz konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 a wysłałeś napewno na dobry mejl? bo jak doszło do jakiego gmaila to nie masz konta No tak, bo jak napisał i już odpisali to bardzo prawdopodobne, że "jakiś gmail" skoczy i porwie konto w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 10 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Nie to nie oni, chodziło o to, że muszę się zarejestrować bo tego nie przyjęli, prawdopodobnie za parę dni ( :glare: ), będę miał już konto :) . Ok, już wszystko w porządku, hasło odzyskałem :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 tak na przyszłość, jak się rejestrujesz na steamie to drukuj hasło, pod koniec rejestracji jest taka możliwość... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 11 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wiem i wydrukowałem, ale nie to... wydrukowałem jak zarejestrowałem grę, a w tedy chyba tego nie zauważyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi