Grabarz Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Elo. Czasami, gdy gram w jakąś grę, i pojawia się jakieś większe przeciążenie graficzne, coś wybucha blisko itp. pojawia się blue screen, mimo, że gram na ustawieniach dostosowanych do możliwości komputera, co jest przyczyną? Sterowniki do k. graficznej mam najnowsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Zrób fotkę tego bluescreena, to będzie można powiedzieć więcej na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Kiedys tak mialem z san andreas i nie moglem plywac itp itd. Lecz (Co jest najdziwniejsze lol) zmienilem sobie sterowanie aby latwiej bylo sobe latac samolotem i tu nagle wszystko dziala : O Porypana gra moze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 A używasz XP? Co piszę na tym bluskrinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Nie, używa 98. Ja miałem tak przy swoim X1600 radku. Pewnie jakieś ati tam masz. Miałem tak na najnowszych sterownikach, dorwałem jakieś starsze i wszystko było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Może być wiele przyczyn. Złe stery, jakiś błąd w grze, zrypany directx albo usterka na karcie graficznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Albo po prostu proc lub gpu się grzeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Ja mialem jeszcze BS gdy mialem uszkadzona pamiec albo 2 inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ja mam blue screena kiedy włączam jakąś grę online w GM albo przechodzę do rooma który ten ma inne wymiary. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi