szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Jak, czy może lepiej w jakim programie robi sie animacje chodzenia bohatera czy cuś, jakiś tutek czy cuś ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 W Game makerze, 'machanie torsem' np. na timelinach, przebieranie nogami samemu 'ołówkiem' klatka po klatce, Jak połączysz te dwie rzeczy wyjdzie Ci fajny efekt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Mi chodzi o jakiś specjalny program do tego (anie w game makerze na timelinach robić pozatym juz od dawna nie używam GM;A) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 A słyszał o Gimpie, Flashu albo czymś podobnym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 ale flash ma anty aliasing o ile się nie myle >? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Domyślam się, że obawiasz się, że ci za dużego 'blura' zrobi, więc ja Ci mówię, że nie zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Animacje możesz zrobić szybko np. w blenderze dodam że robiąc jeden model masz już postać z każdej strony, zależy jak ustawisz kamerę, potem to już tylko zrobienie potrzebnych animacji i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wiem ale w blenderze są animacje na kościach (a ja właśnie takiego szukam tylko do 3d D?) bo animowanie kościach jest bardzo przyjemne lae nie w programamch do #D 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarfron Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 wiem ale w blenderze są animacje na kościach (a ja właśnie takiego szukam tylko do 3d D?) bo animowanie kościach jest bardzo przyjemne lae nie w programamch do #D 3d Nie wiem czy cię dobrze zrozumiał z tymi 3D D# D czymś ale wiesz że możesz wziąć w blenderze np. jakiś rysunek postaci powycinać ręce nagi tułów itp. i też zrobić na tym animacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Wiwm ale nie wiem jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi