XxMichałxX Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Jak sprawdzić który jest dzień tygodnia? Umiałbym napisać skrypt ale przede wszystkim nie wiem ile jest dni w każdym miesiącu, nie wiem kiedy ten rok przestępny itp. i nie chce mi się ;D Kto zna takowy albo napisze mi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 current_weekday* The current day of the week (1=sunday, ..., 7=saturday). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 czas=date_current_date() dzien=date_get_weekday(czas) EDIT: platyny sposob szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxMichałxX Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 eee za długie te sposoby jesteście do bani.. nie zna ktoś krótszego? ho ho dżouk thx zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi