donway Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Tytuł: Duhees Gatunek: Platformówka Opis: Duhees, jest małym duszkiem - strażnikiem gór. Kiedy szkodniki zaatakowały góry i pobliskie jaskinie, mały Duhees chce się z nimi rozprawić osobiście, używając umiejętności rzucania kamieniami i własnego sprytu. Celem każdej planszy jest wyeliminowanie wszystkich wrogów i zebranie wszystkich kryształków. Download: Download Rozmiar pliku: ok. 2 MB Autorzy: Programowanie: Donway Fabuła: Donway Grafika: Donway Muzyka: Donway Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 lol gdzie download? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Fajnie, że linku nie ma :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 sorki mój błąd, już jest : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 zbyt sie rozpedziles. posiedz nad tym jeszcze kilka chwil. No to tak: -Dodaj dźwięki -1 poziom!? -Skoro ten ptak tak w dol sie gapi, niech leci prosto w dol, jak pod nim bedziesz, a jak juz bedzie poza roomem(pod nim) niech wroci spowrotem do gory i leci swoim kursem. -Czerwone ruchome bloki, ktore lamia prawa fizyki i nie ciagna Ciebie ze soba, wiec musisz trzymac odpowiednie klawisze. Narazie nie oceniam i podtrzymuje, ze sie zagalopowales. Prawdopodobnie chciales ukonczyc jakas(jakakolwiek?) gre przed poczatkiem roku szkolnego. Jesli po to, zeby zadan szpanu, poczekaj jednak tydzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Czy tylko ja tak mam, czy plik jest w formacie JPG?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 tylko Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 I am Vader: -Dźwięki chciałem dodać, ale nie wiedziałem skąd, zresztą za dużo roboty. -Co 1 poziom ? Są chyba 4-5 poziomów. -Hmm. Nie chciałem ukończyć gry dzisiaj dla szpanu :-). ZeroXbot, plik jest w formacie .rar po rozpakowaniu .exe chyba tylko ty tak masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 No więc zmieniłem format i podziałało choc nie wiem skąd tak się zrobiło. Przejdźmy do oceny: Gameplay: -kamyk leci w lini prostej, zamiast jakąś parabolą -kamyk nie zatrzymuje się/rozbija się o teren -potwory są sztywne Grafika: -jak nim idziesz to patrzy sie za siebie :| -dziwne cieniowanie ogólnie -niektóre sa jednym stylem inne innym stylem -grafa menu jest zrąbana Muzyka: -brak Dźwięki chciałem dodać, ale nie wiedziałem skąd, zresztą za dużo roboty. -jak dodanie muzyki dla Ciebie to za dużo roboty to ja nie wiem jak ty sobie poradzisz z większymi projektami... A więc: Gameplay:2/5 Grafa:2+/5 Muzy nawet nie liczę więc masz to 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ja tam mam tylko 1 lvl... i w sumie nic specjalnego, a bez muzyki jest okropnie. Ale masz 3 :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Przeszedłem demo, było fajne, ale tym razem znowu horror gierki, której się prawie nie da wyłączyć, jak większość gier na gmclanie i tu nie działa skrót alt+f4, a do tego w menu nie działa koniec, czy co tam jest. 3-/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Nie mówię, że za dużo roboty, ale nie wiem skąd mam wytrzasnąć dźwięki do gry, szukałem programów etc. ale nic z tego =/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroXbot Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 UP: www.findsounds.com Mogłeś zapytać w dziale muzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Sprawdź swoją grę! Po opuszczeniu poziomu daje Ciebie do menu! E: Weź daj info, że trzeba wszystkie krysztaly wziasc O_o. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 no okej pozmieniam to wersja beta : -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 gratuluje zmiany nazwy. Jestes krok ZA popelnieniem bledu, wiec masz to za soba. A teraz DO DZIELA! Swiat jest Twoj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 dzięki za słowa otuchy : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi