LolikZabijaka Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 cześć, mam poważny problem, usunęło mi windowsa, zainstalowałem go od nowa bez kasowania plików, chciałem je przenieść na drugi dysk, aby przetrwały formatowanie dysku głownego. wiec biere kopiuj i wyskakuje mi komunikat : nie mozna skopiowac pliku odmowa dostępu, okazalo sie ze na poprzednich ustawieniach uczynilem moje foldery prywatne, da sie jakos zrobic zebym mogl otworzyc te foldery ? prosze o szybka odpowiedz. i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Usunęło ci windowsa? Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 tak, ale pliki dalej są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Weź livecd ubunta i zamontuj partycje z opcją force. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Jeśli prywatne w sensie "szyfruj zawartość aby zabezpieczyć dane" to masz pecha ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 już jest bosko, sam złamałem te zabezpieczenia, a za wasze "rady" serdecznie dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi