LolikZabijaka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Cześć, mam pytanie, kiedyś robiłem projekt symulacji jazdy autobusem, ale go przerwałem, mam zamiar go wznowić i mam pytanie, czy rzut który jest obecnie może być użyty, od razu mówię że nie chcę się bawić w 3D, proszę nie zwracać uwagi na tragiczną grafikę, tylko na rzut. Jeśli macie coś do zaproponowania, piszcie. POZDRAWIAM ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Beznadziejny. Droga jest od góry. "Trawa" jest od góry. A drzewa i znaki od boku? A autobus to w ogóle jakiś kopnięty. Weź się na coś zdecyduj, a nie tak jakoś pokemoniasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 to zaproponuj coś, bo zależy mi na jakiejś propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zrob normalne top down lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 właśnie nie chcę top-down, znacie grę Lotus ? chciałbym mniej więcej taki rzut, ale nie wie jak sie za to wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Lotus? Taka bardzo stara samochodówka? To było pseudo 3D. EDIT: O tym mówisz? http://www.arpegio.pl/lotus.png To takie 3D trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 tak, o to mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 no to image_xscale i image_yscale i wio. Masz moj przyklad podrozy w kosmosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 link do twojego przykładu nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=169 ? Jednak teraz pomyslalem ze tu jest tylko przyklad tego efektu, nad zrobieniem mapy juz sam bedziesz musial pomyslec, kombinuj sposobem w jaki jest zrobiony przyklad 3d Marka, chodzi mi o mape topdown i takie rozstawienie w roomie, lecz potem widok taki jaki chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi