ussnimitz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 potrzebuję snajpera (jak celuje i jak biegnie) widok top down wymiary 64x64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 A co z poprzednimi projektami i grafikami? Poza tym nie wydaje mi się, żebyś potrzebował snajpera w BoCHaterach mroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 w bohaterach mroku teraz: 1.wymyślam nazwy skilli i co będąrobiły 2.obmyślam questy i fabułę dokańczam wszystkie te żeczy spisuje sobie na kartkach a potem przerobie na kod i dopiero wtedy do game makera. I z tego powodu mam dużo wolnego czasu na kompie więc dokańczam (i zmieniam) mój pierwszy projekt. a poza tym przed bochaterami mroku miałem jeden projekt (ten który dokańczam) więc nie mów: CO Z POPRZEDNIMI PROJEKTAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Tylko jemu chodzi chyba oto żeby nie robił na marne grafiki bo to kupa roboty, każdy chce mieć to minimum gwarancji niezmarnowania zapewnione!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 sry za offtop i czepialstwo, ale "Bochaterowie Mroku" - specjalnie czy nie, ale przerażający błąd :D EDIT: "pracoje" - no facet, słownik się kłania ;) @japanstasiu: nie zauważyłem niestety Twojego posta traktującego o tym, sry :D btw. zmień sygnę bo będę miał koszmary :0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Już to zaznaczyłem w pierwszym poście Psiś, chociaż oczywiście nie tak rażąco jak Ty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Dlatego to bochaterowie a nie bohaterowie bo chciałem jakoś to podkreślić że są takimi bohaterami inaczej bo pisanie "bohaterowie inaczej mroku" jest nie za fajne więc jak macie pomysł to powiedzcie jaki dać tytuł żeby uświadomić że są to bohaterowie inaczej bo ja myślałem że ruszycie głową że to jest specjalnie bo w każdym lepszym edytorze by podkreśliło jako błąd, a takie napisanie z błędem to tak jak... zapomniałem jaki to był wyraz ale w jednym znaczeniu pisał się przez h a w innym przez ch (jak znajde to napisze),tak więc jak macie lepszy pomysł na tytuł do będę bardzo wdzięczny. Dobra, strasznie się rozpisałem a teraz na temat, daje gwarancję że projekt dokończę i jeden i drugi także nie martwcie się że grafika pójdzie na marne. edit:zadowolony? śpieszyłem się bo nie miałem czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 drógi Taki drugi inaczej? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 może chodzi o wyrazy hełm i Chełm?? a tu masz snajpera jak celuje jak będziesz chciał jak biegnie to napisz (niewiem czy ten styl pasuje Tobie) sam rysowałem :P snajper celuje Edit 1. jak podoba Ci się mój styl to mogę zostać Twoim grafikiem oczywiście za udział w napisach :) Edit 2. także nie martwcie się że grafika pójdzie na marne.Coś sugerujesz... Trza było napisać że nie pójdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 chodziło mi o takiego jak w tym temacie (6 post) https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...hl=%BFo%B3nierz przydał by się właśnie taki i jeszcze jak biegnie. edit: martwiłeś się że grafika pójdzie na marne więc napisałem żebyś sie nie martwił a jak napiszę że nie martwcie się że grafika nie pójdzie na marne to by znaczyło że grafika pójdzie na marne i nie musicie się o to martwić. Z nie pójdzie trzeba by było napisać : nie martwcie się , grafika nie pójdzie na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no porysowałem trochę i tu masz snajper u góry jak biegnie a na dole jak celuje taki może być?? jak coś to mogę go bardziej pokolorować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 jak byś mógł to przerób tamtego co dałem link na to jak strzela coltem (prawą ręką) i jak biegnie bez broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja tam nie będę przerabiał nieswojej grafiki, moja jest 100% ładniejsza i lepsza, a jak Tobie się nie podoba to idź się szukać w google! Bo ja nie będę tolerować dyskryminacji leworęcznych!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Co jak co, ale wygląda jakbyś rysował w paincie ołówkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 no bo tak właśnie zrobiłem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zrobiłem coś na szybkiego specjalnie dla Ciebie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Tylko mi on się wydaje jakiś... pokrzywiony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 jak komuś się spodoba to zrobię prostego. ;p mówię, że to na szybkiego ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 i gdzie ta broń ma kolbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 i gdzie ta broń ma kolbęPrzysłonięta ramieniem/łokciem o_O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Przysłonięta ramieniem/łokciem o_O szczerze mówiąc broń robiłem parę sekund. na nią nie zwracałem prawie uwagi : p zaraz zrobię staranniejszego snajpera : ] Ok. Już coś tam zrobiłem : p Przekazuję wam do użytku : p Jak ktoś by coś jeszcze chciał takiego "grafika by newbie" :P to pisać na PW xD dla porównania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dwuręczny MachineGun Trzymany Dwoma Rękoma Z Jednej Strony Żeby Było Mniej Wygodnie, w skrócie DMGTDRZJSŻBMW. To jest snajperka? To wygląda jak 2 tłumiki, jakieś kwadratowe cuś i metalowa rurka :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 po 1 dopiero się uczę ; p po 2 przynajmniej staram się pomóc ; D po 3 zrób lepsze : p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jednak trzeba przyznac, dosyc estetyczna graficzka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dziękuję ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 jeśli mógłby ktoś zrobić to przydałby mi się jeszcze szturmowiec z karabinem 64x64 i jak strzela z pistoletu który trzyma w prawej ręce. donway prosił bym cię żebyś zrobił tak jak ci napisałem na pw z tym trzymaniem karabinu i zrobił jak strzela jedną ręką (prawą) z pistoletu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donway Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 zrobię jak znajdę czas :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ussnimitz Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 potrzebował bym też rosyjskiego i chińskiego żołnierza te same wymiary co snajper (żeby trzymali jakąś maszynówę) mogą być takiego samego kształtu tylko inne kolory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi