Flaque Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dzisiaj grałem ze staszkiem w Plutonię i w ramach nudy skipnęliśmy z 4 levelu do 30 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nigdy, ale to nigdy nie dawajcie na serwerze friendly fire. Ziutt, całą rozgrywkę zepsułeś włączając FF. A ten mod co potem sobie Flaq wymyślił to do dupy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Fajny jest ale dalej nie wiem jak ustawić limit czasu, po którego upłynięciu jedna drużyna wygrywa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Proponowałem grę w dooma za czasów, kiedy graliśmy w h&d - usłyszałem tylko odpowiedź, że gramy w EPICKIE HA END DE. huh ? Ja się biorę za granie, tylko kupię dooma :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Bo HaD byl epicki gdy o tym mowiles. Teraz juz nie jest. Tak samo Doom. Juz nie jest epicki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Co to HaD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Hidden & Dangerous ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 :D Dzisiaj , godzina 17 , wad Eternal na normalnych zasadach bez ff ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi