Flaque Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jako, że już zaspamiliśmy temat z Hidden&Delicious, a nikomu nie chciało się zakładać tematu dla Duma, to ja to zrobię, gdyż nie mogę spać. Dzisiejsza rozgrywka całkiem udana gdyby nie to, że wczesne levele TNT nudne. Gramy przez Skulltaga, wymagana jest seria Doom (1, 2, TNT, Plutonia), którą łatwo można znaleźć w internecie (nie, żebym namawiał, lol). Skulltaga można pobrać poniżej. www.skulltag.com Jeśli znacie ciekawe WAD-y, w które można zagrać to proponujcie je tutaj śmiało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Plutonia za następnym razem obowiązkowo. Wtedy będę miał wszystkie Doomy zaliczone ^^ . Nigdy nie miałem sił do Final Doomów na singlu ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Na jutro przygotowalem bd wad'a ktory opowiada ciekawa historie ( tak ,to ma fabule i interakcje ). jutro ,tzn dzis Wam wsztstko opisze z rana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mallo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ale armageddon 2v5 jest ekstra! To mój ulubiony WAD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dobrze się grało nie licząc krótkich przerw lagowych. Btw. doszliście do final bossa? Bo jednak nie grałem do końca. I takie pytanie: kiedy znowu i w co? bo ja bym chętnie w hexena pograł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 O. Jeśli w Hexena można w coopa to ja baaaardzooo chętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Do Hexena obowiązkowo Hexen Diabolic RPG, którego można znaleźć tu: http://skulltag.com/forum/viewtopic.php?f=...51d6e8673ba3830 . Można levelować i uczyć się nowych umiejętności :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Hexen z czasem staję się strasznie nudnym i monotonnym labiryntem. Grałem w niego kiedyś na coopie i zanudziła nas ta gra cholernie. O wiele lepszy jest Hexen II, ale w niego na Skulltagu się nie pogra. Ja proponuję pograć klasycznie, coopa w Final Dooma Plutonia, bo Doom 1 i Doom 2 będą za proste. I TYM RAZEM BEZ SV_CHEATS 1 GRAMY, BO POXIPOL ZNOWU WŁĄCZY SOBIE GODMODE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Flaku nie pieprz ..ten mod jest zabugowany pod coopem...radzilbym Ci wczesniej sprawdzac co proponujesz . Ja proponuje : The Great Bicycle Mystery 2 Description : The Great Bicycle Mystery 2 is a 32 level journey that will take you to the lowest pits of hell to the brownest of techbases to the highest of mountain teleportation testing facilities to the greasiest of restaurants to the most obligatory of sewer maps. Along the way, you'll encounter 9 new monsters, new textures, catchy music, and stuff. This wad is designed for 1-8 players and contains upgraded maps from the first The Great Bicycle Mystery plus 17 new ones. So, you don't have to bother playing the first The Great Bicycle Mystery because everything you could possibly need is IN THIS ONE WAD. Pretty intense, I know. There is a semi-survival style mode that will take effect if you play online. This is to make the game more challenging and encourage careful play. All maps are completable from pistol start in single player mode, so don't worry if you are playing alone. You'll start from humble beginnings at the local restaurant and uncover a massive invasion the likes of which hasn't been seen in almost eleven days. The janitors just got finished yesterday mopping up after the latest hellspawn invasion! Do you know how much disinfectant those guys go through!? Have fun, we hope you enjoy. Wielu ludzi narzeka ze brakuje ssg na poczatku . Ale jaki sens jest miec najmocniejsza pukawke na samym poczatku ? Od 7 lvl dostajemy co lvl ta bron wiec nie widze problemu .. jak mozna przeczytac gra zawiera 32 lvl... fabula.. i ten wad byl specjalnie robiony pod coopa . Marmot nie jest przekonany bo nie gral ,ale mam nadzieje ze dzisiaj bedziemy sie swietnie bawic na tym wadzie.... ps. O ktorej dzis zaczynamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 SSG wcale nie jest najmocniejszą bronią w Doomie panie geniusz, tylko najfajniejszą :) . A ci co grali swego czasu w Dooma to wiedzą jak jej używać tak, żeby zużywając jak najmniej ammo, zabić jak najwięcej (o, ja wczoraj zabiłem 4 impy jednym strzałem :) ). Możemy spróbować tego WADa ale nie jestem przekonany. Nie słyszałem o nim wiele dobrego, jak były jakieś dobre oceny to tylko bez uzasadnień, co do mnie nie przemawia. Ale ok, zagrajmy. Tylko najpierw byś dał do niego link, co by każdy sobie ściągnął, jak wymyślasz takie niestandardowe durnoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ja się dostosuję tylko powiedzcie w co i o której. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 http://www.doomworld.com/idgames/?id=15818 ssijcie .. Dzisiaj o 19:30 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ale jak już stwierdzimy, że ten WAD od Ziutta jest beznadziejny, to na następne gry proponuję http://www.doomworld.com/idgames/?id=11718 albo http://www.doomworld.com/idgames/?id=12492. Na razie pogramy w tego Ziuttowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dobra bez zartow. Wad Ziutta wydaje mi sie fajny, i chetnie zagram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Podzielam Twoje zdanie Poxi xD . HM....aa... Wy chyba nie macie na co narzekac ;P . Moim zdaniem jestescie uprzedzeni do WADa ( Ty I Riki ) poniewaz nie jest to standardowa doom siekanina i pewnie odpuscicie sobie po 1 lvl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pograłem w tego moda i przyznam, że nigdy nie grałem w nudniejszego WADa dla Dooma. Cóż, życzę wam miłej gry, bo ja wątpię, że się zjawię. Jeszcze zobaczę, ale mimo wszystko :P . Chyba, że tylko na chwilę zobaczyć jak to na coopie wygląda, bo boty wbudowane w Skulltaga nie umieją grać w coopa, tylko biegały w kółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Tez zagralem w ten bicycle mistery, i mimo ze w pewnej chwili mnie troszku zaskoczyl, nie am tam nic wiecej niz guzik, pif paf, krok, guzik, pif paf, krok. Zadnych zwrotow akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ja proponuję Final Doom Plutonia! Tam nie ma miejsca na narzekanie na brak zwrotów akcji. Na hurt me plenty to będzie jadka na coopie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Okej, ale jeśli w nim też od 15 levelu na 30 możliwych będziesz mówił, że zaraz będzie boss, to ja dziękuję. 4,5 godziny wczoraj graliśmy, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To była motywacja do dalszej gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Co do wadow. Vile ma fajny pierwszy poziom jak sie gra w 1. Pozniej znowu zaczyna wszystko sie robic: o guzik, o potwory. A fragport nie rozumiem : P Nie potrafie z wiezienia wyjsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Strzel w czerwony guzik, tak sie otwiera celę we Fragport :P . Fragport ma bardzo potężne, rozbudowane lokacje, więc na coopa idealny, ale na serio, proponuję do grania teraz klasycznego Final Dooma Plutonia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 To może ustalmy kto za czym jest, bo takim gadaniem do niczego nie dojdziemy. Piszcie w co chcecie dzisiaj grać po prostu. Plutonia +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Teraz z Marmotem testujemy kilka WAD'ow ,pozniej sie zrobi post z linkami i bedziecie mogli oddac glosy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Razem z Marmotem uwazamy ze te 3 produkcje sa naprawde warte zagrania w coopie....napewno zagramy we wszystkie ,ale dzisiaj musimy cos wybrac wiec : Memento Morii - http://www.doomworld.com/idgames/index.php?id=4855 Plutonia - Kazdy ma ;D Eternal- ftp://ftp.fu-berlin.de/pc/msdos/games/idg...nal/eternal.zip Ja glosuje za Eternal Ps. Tylko nie przejdzcie WADow zanim nie rozpoczniemy coopa ! :D Tylko sprawdzcie co i jak.. ------ Glosowali - Marmot,Ziutt,Rikitiki MM - 0 Plutonia - 2 Eternal - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Dzisiaj Plutonia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jesli chcecie jakiegos Wada ukonczyc, to tylko jesli zaczniemy gdzies po 16, bo nie chce siedziec do 23 znowu. Plutonia. MM jest dla hardkorow, a eternal dla Pro : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ok wiec dzisiaj Plutonia , jutro Eternal , pojutrze MM Zaczynamy dzisiaj o 17:30 . Plutonia !! 92.237.186.47:10666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Plutonia jest z dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Nie marudzić, plutonia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi