Harv Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Chcę założyć forum i tak się zastanawiam który skrypt jest najlepszy? phpbb / smf / punbb / phorum / mybb / deluxebb raczej wchodzi w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Najlepszy... pod jakim względem? W ten sposób można wybierać wg. gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Bierz phpbb albo smf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zdecydowanie phpBB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 A dlaczego tak sądzisz Makary? Bo najpopularniejszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 smf :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ma najwięcej możliwości. Oczywiście ten modyfied by Przemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 punbb-tandeta phorum-badziewie mybb i deluxebb-marne zostaje: phpbb i smf, radziłbym PHPBB by przemo, sam mam na tym forum, na moim serwerze, ma dużo funkcji, oczywiście w najnowszej wersji, chociaż najlepszy byłby vbulletin, ale on niestety płatny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Co za profesjonalna wypowiedź. Teraz każdy chce mieć forum na PHPBB by przemo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Z darmowych tylko: - phpbb3 - smf2 Bardziej skłaniałbym ku pierwszej opcji. I żadnych rozwiązań typu phpbb by przemo, które można porównać do gówna w złotku. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 może i sa jak gówna w złotku, ale nie musisz wgrywać dodatkowych funkcji, które w przemie już są i to dokładnie te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 nie musiszNom, w zamian za "nie muszenie" otrzymujesz stary, dziurawy i mało wydajny silnik phpbb2 z masą niepotrzebnych dodatków. PHPBB by przemo to w Polsce produkt klasy phpfusion, czyli dla mało ambitnych "webmasterów". Poza tym kiedyś phpbb by przemo było zakazane na niektórych darmowych hostingach - właśnie z powodu tej swojej badziewiastości i niewydajności. I rzeczywiście, straaaasznie trudno jest wgrać mody... Ja nie wiem. Czy to tak trudno wgrać sobie porządne, czyste phpbb3, które zostało przepisane od nowa i przeszło audyt bezpieczeństwa? Niby jakich naprawdę ważnych funkcji nie ma, że trzeba dogrywać mody? Ludzie często zapominają, że forum nie przyciągnie ludzi jeżeli będzie się świecić jak psu jaja, liczy się przede wszystkim treść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harv Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Przemo testowałem, sam (:o) potrafię schakować, a łatać mi się nie chcę. Do phpBB3 jest pełno modów jak patrzyłem, więc chyba się nim zainteresuję. Dzięki za wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi