Fallord Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 No więc tracę już siły, a może już ktoś ten/podobny problem rozwiązał. Na stronie gram.pl jest jedynie patch 1.11->1.20 który po godzinie (CO TO ZA SERWERY, Z KTÓRYCH ŚCIĄGA PO 5-6kb/s - MASAKRA - 35mb...) ściągania, w końcu się ściągnął. Potem ściągnąłem patch 1.10->1.11 no i zaczyna się problem. Nie mogę żadnego z tych patchy oczywiście zainstalować, bo mam wersję 1.00. TYLKO CHOLERA GDZIE JEST TEN PATCH, 1.00->1.10 bo: 1. NA OFICJALNEJ STRONIE NIE MA ŻADNYCH PATCHY - Oni sobie w kulki lecą? 2. Gram.pl nie miało nawet patcha 1.10->1.11 na swojej stronie - To ma być polska dystrybucja ? :/ Dlaczego po kilku reedycjach, nadal dostaję wersje 1.0 bez patchy ? 3. CHOLERNY MULTI NIE ŁĄCZY - nie łączy mnie z serwerem i nie chce założyć konta. (Prawdopodobnie brak najnowszego patcha) Pytam, bo może ktoś doszedł do furii podobnej do tej w której obecnie jestem. Liczę na pomoc - dzięki. I żebyście mi tu nie biadolili - TAK TO ORYGINAŁ z extra klasyki (tej starej - niebieskiej) EDIT: BŁAGAM NIE ODSYŁAĆ DO GOOGLI BO ZABIJE CHYBA :< Szukam bite 2 godziny i nic, prawdopodobnie sami nic nie znajdziecie na gugielach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 http://wh40k.gram.pl/index.php?what=files http://wh40k.gram.pl/index.php?download=21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Warhammer 40000: Dawn of War - Soulstorm, patch 1.10 Soulstorm ROZWIĄZANIE SYTUACJI - LOL: Podczas instalacji najnowszej aktualizacji przeczytałem, by zadziałała, TRZEBA OD NOWA ZAINSTALOWAĆ DARK CRUSADE - NO KUR... 1. Zainstaluj od nowa Dawn of War WH40J: Dark Crusade (WAŻNE BY NIE ODPALAĆ GRY ... ) 2. Odpal patcha 1.11->1.20 znajdującego się na płycie. Jeszcze nie zamykam, sprawdzę, czy działa multi jak skończy aplikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Jak załatwisz sprawę zapraszam na partyjkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Masz jakąś dziwną wersję. Wprawdzie ja mam pudełkowany oryginał, ściągnąłem anglojęzyczny patch z dawnofwarfiles.com i działał jak złoto. Ostrzegam, kolejne patche nieźle zmieniają rozgrywkę, np. Zabójca z GI po włączeniu celownika nie widzi na pół mapy, jest 5 pentaków zamiast 10 i inne dziwne zmiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Bez najnowszego patcha i tak na multi nie wejdzie do lobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A co zrobić by mieć pozostałe podstawowe frakcje ? T.j. marines, chaos, orkz, elderzy ? Co mam zrobić z kluczem od DoW ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Masz podstawowy Down of War czy tylko DC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Oba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Coś masz skaszanione bo po instalce dc od razu są wszystkie rasy. Wpisywałeś klucz do multi po instalacji? Pamiętaj że dc to samodzielny dodatek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ja mu juz wszystko wylumaczylem na gg. Trzeba zainstalowac podstawe i potem instalowac dc do JEJ katalogu. Powinno sie wyswietlic okno do wpisania cd keya z podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Oo. Dc to samodzielny dodatek, działa ze wszystkimi bajerami bez podstawki przecież. Nie instalujcie Tyranid moda, lipny jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 OMG, grales przez multi? Żeby móc grać wszystkimi rasami prócz gwardią imperialną (do tego trzeba mieć winter assault) trzeba zrobić tak jak ja napisałem, bo inaczej do wyboru będziesz miał tylko Nekronów i Tau Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Mam zainstalowane wszystkie, nie zauważyłem pewnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi