uzu13 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam Mam jakiś problem z moim oknem w grze. Gdy włączam grę mam full screen (nie ustawiany nigdzie) i moje obiekty są pomniejszone. Co mam zrobić aby był full screen a obiekty w normalnej skali? Bo chcę zrobić w grze view aby ekran przechodził(z tym poradziłem sobie już w innej grze). Proszę o szybką odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Pewnie to dlatego, że viewy nie są uaktywnione, tzn. nie zaznaczyłeś "Enable the use of views", w zakładce "Views". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kargul Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Chyba wiem. W zakładce wiev ustalasz x i y wieva. Na dole musisz ustalić to samo. Na przykład mam viewa 400x400 a na dole mam 640x480. Obraz będzie powiększony. W twoim przypadku jest pomniejszony, dlatego dopasuj parametry do parametrów i będzie OK :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Pokombinuj ze rordzielczością,wievami i koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Hmm... gdy zaznaczam Enable the use of view, włączam grę i mam okno mniej więcej 10x15... a gdy zmienizm te x,y viewa to nic się nie dzieje... To jak pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi