pan123 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam mogli byście mi powiedzieć czemu jak biora na full screna to mam rozmazany obraz tak jakby za mgła a nie razisty jak przed powiekszeniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
47xxxxxxxx Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To już chyba lepsze niż 4px-lowe kwadraciki. 3D - http://gmc.yoyogames.com/index.php?showtopic=77586&hl= 2D - ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam mogli byście mi powiedzieć czemu jak biora na full screna to mam rozmazany obraz tak jakby za mgła a nie razisty jak przed powiekszeniem? Bo przy powiększaniu ci rozmazuje obraz, żeby pikselozy nie było. Inna rzecz, że to rujnuje pixelart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 To pytanko ,czemu w solitary Yeaman 2 Na creanach z gry obraz jest zaje... Wyrazisty? A u mnie jak przez mgłe aż oczy bolą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Bo jeśli masz rozmiary rooma mniejsze niż rozdzielczość ekranu, to go rozciąga i dlatego się rozmazuje. A na screenach jest ładnie, bo może room jest większy i używa viewa rozmiarów rozdzielczości ekranu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeloPL Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Może po prostu w tej grze jeden obiekty były robione normalnie po pikselu, a dopiero w paincie powiększane kilka 5 razy bardziej (poprzez "Rozciągnij/Pochyl", ustalająć procenty. Bawiłem się tym swojego czasu :P ), a view był większej rozdzielczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Czegoś takiego raczej nie użyli, bo z pewnością popsuło by to jakość graficzną gry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Dzieki temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 (edytowane) Ej sory za duble posta ale mogli byście mi wijaśnić czemu spritsy maja wokul siebie białe? Edytowane 17 Sierpnia 2009 przez Mimek 2post. Warn. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Jak je przeglądasz czy w grze/programie? Jak w grze/programie to w przeglądzie ustaw Transparent. btw. mogłeś dać w edicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi