Hunter Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Właśnie sie zastanawiam ile może kosztować wykonanie szablonu strony internetowej, niezbyt rozbudowanej. Chodzi juz o grafikę na poziomie. Ma ktoś jakieś informacje ? Nie mam pojęcia ile to może kosztować a nie chce dać sie wpuścic w kanał na troche kasy. Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 ja widziałem szablony do PHPBB za 10-15 złotych, poszukaj, może coś znajdziesz, jak ja coś znajdę to postaram się napisać E: tak gdzieś po 3 minutach poszukiwań: http://www.szablonowo.com.pl/ może ci się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ale jaki szablon? Czysty php/html, czy flashowy? Pod jakiś cms czy nie? Bez szczegółów ciężko powiedzieć. A i tak najlepiej wg. mnie ściągnąć jakiś szablon i samemu kombinować na nim z grafiką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 mogę Ci zrobić szablon na stronę, pociąć go i przystosować do do XHTML 1.1. I tu zależność, zapłacisz mniej, to dam Ci szablon oraz wystawie go innym też do kupna, zapłacisz więcej, sprzedam Ci go na wyłączność. Usługa przycinania szablonu do danego cms'a / forum kosztuje ekstra... Próbka moich możliwości: Screenshot 1 - szablon który miał się znaleść na mojej stronie ihooy.pl Screenshot 2 - niedokończony szablon. Screenshot 3 - jeden z moich pierwszych. Cena która musiał byś zapłacić za szablon publiczny to 25 zł, szablon prywatny zaś to już 60 zł. 10 zł wycinanie do XHTML. 50 zł/więcej/mniej w zależności do czego chcesz go przystosować. Zawsze możemy się ugadać ;) i tak mało się cenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 chodzi o zwykły szablon pod strone, nie do CMS'a. Chodzi o zwykłe Xhtml/CSS. @ pieter odpisz na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi