igor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Witam. Znalazlem swoje stare gry zrobione w Klick and play (pliki exe) i niestety łażą mi na kompie z 5 razy za szybko. Nie mam plików edytowalnych .gam aby w jakims TGF zapisac jeszcze raz (moze wtedy łaziłoby wolniej). Czy jest jakas opcja spowolnic te gry?? Np jakies komenty w pliku .bat ?? Tylko nie piszcie aby kompa obciążyc to wtedy bedą wolniej chodziły. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 W tym problemie problemem jest sam Klik n Play. Możesz pobawić się biosem i tymczasowo zwolnić procesor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikitiki. Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Tryb zgodności lub DosBox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Pamiętam, że były takie specjalne programy obciążające procesor, dzięki czemu np. gra wolniej chodziła. Ale zbyt dobre rozwiązanie to to nie jest. Raczej polecałbym zainstalować na maszynie wirtualnej (np. Microsoft VirtualPC lub VirtualBox) jakieś starego Windowsa, np. 98 (nie polecam 95 - za dużo problemów z instalacją) i będzie chodzić tak jak powinno na nim :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dzieki Marmot zobaczymy. Dos Box wg mnie nie obsługuje aplikacji okienkowych :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi