Nesyr Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Chcę sobie zrobić w Delphi bot'a do GG z tego: http://4programmers.net/Delphi/Gotowce/Bot_Gadu-Gadu poradnika a już na samym początku już mam problemy. Od razu mówię, że jestem kompletnie zielony w Delphi. :mellow: Otóż gdy chcę zainstalować komponent HGG i klikam Compile wyskakuje mi błąd: "Cannot override a static method" i ten: "constructor Create(AOwner: TComponent); override;" tekst na czerwono. Sam nie umiem poradzić sobie z tym problemem, z góry za wszelką pomoc wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 daj sobie spokój, protokół gg się zmienił i choć byś nawet chciał i zrobił to byś z tym nawet nie otrzymywał wiadomości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesyr Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Edit: Sorry, nie pomyślałem, pomylił mi się port z protokołem <_< Czyli HGG korzysta ze starego protokołu i do niczego się nie przyda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 przyda się, jeżeli potrafisz go przerobić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi