Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No wiec jest ta gra taktyczno fantasy cos tam waleczna , robimy turniej ( 4vs4?) jako ze nasze skille sa beznadziejne blabla poprostu sciagajcie i grajcie z nami: http://www.wesnoth.org/ Wpisywac sie na liste graczy ,jak bedzie wiecej zrobimy turniej maly . LISTA GRACZY : PoxiPol Ziutt Osiem Japanstache Vianom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 niestety nie stać mnie :( blabla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 @Up - na co cie nie stac? STASIU TAM SA DWARFY : O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 wygląda jak tibia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 wygląda jak tibia daleko jej wyglądem do Tibii, uwierz mi... przykładowy screen z Tibii, dla osób które nawet nie trapią się na nią spojrzeć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Oj, krytykujecie grafikę z Tibii a sami lepszej byście nie zrobili... Mnie się ta grafa podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 I co z tego, że by lepszej nie zrobili? Dlaczego nie można czegoś skrytykować jeśli nie potrafi się zrobić czegoś lepszego? Ja się zgłaszam do gry, bo kiedyś się tym bawiłem i było nawet fajne :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 ok osiem dodany,pisac jakie godziny Wam pasuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ja tyż mogę ewentualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Jak skoncze robic to co robie. To zagramy we 3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Interesujace sa dodatki , ktore pozwalaja rozgrywac sesje rpg ,albo dobudowywac budynki czy tez wprowadzac nowe nacje ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 **** YEAH, sesja rpg! Zróbmy turowe, średniowieczne H&D! Warn za słownictwo. Woock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mi do soboty (włącznie) pasują wszystkie godziny. Potem raczej wieczory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Do prawdziwej sesji rpg byscie musieli poczekac az ja sie uwine z moim proejtkem ,poki co zajmijmy sie taktycznym aspektem gry :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Ktos ma ochote na np. TERAZ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No no grałem w to jakoś na początku istenia tej gierki, szczególnie lubiłem mape bodajże axis 2na2 mała mapka, w zasadzie zgłaszam się lecz wszystko zależy od terminów. Osobiście jestem za zwyczajną rozgrywką niż rpg itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wczoraj nie wyszło, dzisiaj kiedy próbujemy? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wieczorkiem? Może i na rpg się skuszę:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja gralem z poxi ^^ Ale ok pierwszy turniej dzisiaj o 19 . Nazwa sesji: TURNIEJ GMCLANU 4os Haslo: gmclan Bedziemy grali na 4 osobowej mapie,chyba ze bedzie wiecej chetnych..mozliwi obserwatorzy . Dzisiaj jeszcze poszukam jakis fajnych map do multi i dodtakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ale oczywiście bez hamaka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Lolz..tam serwery zakladasz na oficjalnym serwie...cos jak w Gunzie :P , chociaz na komp tez bym mogl bo mam zew ip ale mi sie niechce .. WPisywac sie kto bedzie na 100% . Ja bede ^^ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja też, dopiero w to zacząłem ale podoba mi się. Podobne do PoxNora po części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja będę. Co prawda grałem tylko w samouczek, ale spróbuję XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Myślę, że ja też będę, gramy :) Edit: niestety będę najwcześniej po 22 gotowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Me is cumin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Może ma ktoś ochotę teraz pograć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja tyż bydę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mozliwe ze o 22 tez bedziemy grac venom... Prosze wszystkich o sciagniecie tych oto dodatkow : Golbeeze's Maps Aethaeryn's Maps maps n stuff SXCollection Za godzine gramy ( o 19:00 ) , przypominam : Nazwa sesji: TURNIEJ GMCLANU 4os Haslo: gmclan /// Morro wpadniesz o 19? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No tak, ale teraz nie mam co robić, a chętnie bym się jeszcze podszkolił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 To są Aethaeryn's Maps, nie Aerhaeryn's :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi