PoxiPol Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 A kto to chcial robic Abatement na Kirby? Ah tak, Pablo-GM : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 A kto to chcial robic Abatement na Kirby? Ah tak, Pablo-GM : ) Bo się nie znam , ale PsichiX odradzał mi Kirby : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Listopada 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Powiedział Wojzax i olał zupełnie Historię Przemocy. No bo ja wyznaję twoje zasady tworzenia gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 imo ta gra w online będzie trochę bardziej grywalna, bo nie wygodnie mi się sterowało całą drużyną na raz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Projekt zapadł się pod ziemię ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nawet miesiąc nie minął słonko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-GM Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Nawet miesiąc nie minął słonko. Nawet miesiąc nie minął, a projekt już zapadł się pod ziemię słonko :) Może dasz jakieś newsy? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 19 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Walczym na razie z rozsądnym systemem wyboru scenariusza, większość grafik i kodu została zrobiona przy wersji jednoosobowej. Jak na razie jest zbyt nudno na newsy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 19 Grudnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A tam, nic nie robisz pewnie na lutem. Jak znam życie to nawet te najnowsze projekty już zostały zapomniane. Ale swoją drogą mam zamiar zacząć coś takiego jak left4loot, ale inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 odśwież screeny z pierwszego postu ;d A końce już widać? może mała próbka ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Próbka? Lepiej alphe :P TóŻyjomSameKobity było ciekawe, liczę że to będzie godny następca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Chciałem tylko napisać, że projekt żyje i ma się dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 No to spróbuj dać noew screeeny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Wczesna wersja oczywiście. Obecnie projekt jest bardzo "organiczny" i sporo czasu zajmie mi uporządkowywanie kodu ale z efektu jestem zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 o stary, wszedles na wyzszy poziom tym screenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Dobra kolorystyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 o stary, wszedles na wyzszy poziom tym screenem Poczekaj aż zobaczysz wioskę z wypatroszonymi aligatorami, zardzewiałą barkę o zmroku i wielgachnego bossa. I w sumie wszystko, co nie jest zrobione z metalu będzie można podziurawić, zniszczyć lub użyć jako tymczasowej osłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jeśli zrobisz lokacje ze starożytnymi cywilizacjami, kryptami itp. to zdobędziesz rzeszę fanów, w tym mnie :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Jak na razie fabuła jest, jak mokradła w tej lokacji, płynna i naprawdę wiele można zmienić. Jeśli czegoś oczekujecie, piszcie. E: W sumie, jeśli ktoś ma w głowie pomysł na fabułę to też będzie super:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Coś mi ten screen wygląda na zupełną zmianę konwencji, i to bynajmniej graficznej. Tłumacz się, gdzie schowałeś resztę drużyny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Przez większość czasu resztą drużyny będzie sterował komputer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czy to się nadal nazywa LEFT4LOOT? ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Już nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubHack Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Już nie. A co to teraz jest ? - jeżeli oczywiście można już wiedziec... :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 LEFT4LUDZIX, jak nazwa tematu wskazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubHack Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 LEFT4LUDZIX, jak nazwa tematu wskazuje To przeczytaj kilka postów powyżej... Ludzix: "Czy to się nadal nazywa LEFT4LOOT? ;x" Japanstache: "Już nie" Nadal sądzisz że gra nosi taką nazwę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 A czemu niby miałaby się nazywać inaczej? Pewnie jesteś jedną z tych osób, które wierzą, że Kaczyńskiego zabili ruscy a na biegunie północnym jest wielka dziura prowadząca do wnętrza Ziemi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubHack Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie, ale jestem jedną z tych osób które wierzą że jest na GMClanie chociaż kilka osób które nie piszą tempych postów gdy ktoś zapyta o ich produkcję. No ale dzięki Tobie zmieniam wiarę... xDD Czemu miałaby nazywać się inaczej ? A no np. temu że Ludzix zapytał Ciebie czy to nadal nazywa się LEFT4LOOT, Ty jednak zaprzeczyłeś. Więc co mam wnioskować z Twojej przeczącej odpowiedzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Nie, ale jestem jedną z tych osób które wierzą że jest na GMClanie chociaż kilka osób które nie piszą tempych postów gdy ktoś zapyta o ich produkcję. Widzisz a nie grzmisz. A no np. temu że Ludzix zapytał Ciebie czy to nadal nazywa się LEFT4LOOT, Ty jednak zaprzeczyłeś. Więc co mam wnioskować z Twojej przeczącej odpowiedzi ? Należy wnioskować, że projekt nie nazywa się już left4loot. W takich przypadkach, z dziada pradziada tradycji płynącej, przyjęło się, że obecną nazwę projektu znajdziesz w tytule tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubHack Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Widzisz a nie grzmisz. Należy wnioskować, że projekt nie nazywa się już left4loot. W takich przypadkach, z dziada pradziada tradycji płynącej, przyjęło się, że obecną nazwę projektu znajdziesz w tytule tematu. No akurat jak napisałeś ten post to u mnie zagrzmiało. :) Należy wnioskować, że projekt nie nazywa się już left4loot. W takich przypadkach, z dziada pradziada tradycji płynącej, przyjęło się, że obecną nazwę projektu znajdziesz w tytule tematu. A skoro dziad i pradziad taką tradycję ustanowili to ok, szanuję to. Tylko odpowiedz mi na pytanie o co chodziło w tej krótkiej "rozmowie" z Ludzix, gdzie napisałeś że tak się nie nazywa... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi