Gość Jypy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Screenik z częścią kostiumów na bohatera, dodające umiejętności i/lub potrzebne do ruszenia fabuły. Szpitalny ciuszek, normalny ciuszek, ciuszek agenta terroru ;o, lotnik, maszynista, cień z dupy albo co Podoba mi się kostium w którym bohater ma białe oczy. Specjalnie dla Ciebie Japanstache zrobiłem małego kosmitę który będzie Cię mobilizował do skończenia projektu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ostatnio modą jest robienie takich grafik ? Fajnie wygląda :] , będzie ciekawa platformówka... Ej, Japanstache, od którego roku gra dozwolona :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Od pięćdziesiątegosiódmego. Niestety, ty odpadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ostatnio modą jest robienie takich grafik ? To jego oryginalny styl, który wszyscy kopiują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 To jego oryginalny styl, który wszyscy kopiują. bo nie oszukujmy się jest ######sty! na gre czekam z niecierpliwością ! Ta grafika ma coś w sobie. jest niby taka jakby mało realistyczna/niedokładna a jednak oddaje więcej szczegółów niż niektóre pro-3d modele! btw.podaj jakąś szczegółową fabule bo mam pomysł na nazwę ale nie wiem czy będzie pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Wal śmiało bo poza lokacjami i paroma innymi rzeczami wszystko jest w stanie płynnym i łatwo można nadgiąć tak by pasowało. Chociaż tytuł Tżsk. coraz bardziej mi się podoba i nie wiem czy nie zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Przygody hospitalizowanego chłopca o ile się nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Moim zdaniem nie ma sensu zmieniać tytułu. Ten jest całkiem fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ale jest taki nietrędi, lepiej dać "Sudden Storm Impact", żeby się sprzedało wśród innych grup społecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 "Gdy zgaśnie Sperma!!" albo "Jestem legendą" (szatański rechot) a tak na serio to: "association of migratory string's" albo po Polsku: "Stowarzyszenie wędrujących Stringów" (wzorowałem się na logo)(to stringi tak?) Ja bym widział nazwę gry w takich "barwach" coś takiego kobiecego. A jak ma być długie to niech układa się w jakiś śmieszny skrót np. Adhd,hwdp,Choj idt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Moimi grupami docelowymi są lesbijki-feministki, dorastający chłopcy i francuscy bezdomni - tytuł idealny. A logo to znak francuskich bezdomnych i cyganów oznaczający, niespodzianka, domostwo z kobietami. EDIT: "Tutaj żyją tylko kobiety - gdy zgaśnie sperma!". GRA ROKU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Gra zapowiada się fajnie. Mam nadzieję, że będzie lepsza od twoich poprzednich gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Gra zapowiada się fajnie. Mam nadzieję, że będzie lepsza od twoich poprzednich gier. Ze niby co, ktoras gra stasia byla zla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Gra zapowiada się fajnie. Mam nadzieję, że będzie lepsza od twoich poprzednich gier. Ze niby co, skonczylem juz jakas gre? A także konceptartol z jednym strojem i wczesną wersją jednego z bossów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Czy to strój francuskiego lotnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tak, to strój francuskiego lotnika. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Tam jest błąd! Napisałeś Tżtk zamiast TżsK. Oj, źle się dzieje w kraju kwitnącej wiśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Starzeję się. :( A pracę nad grą wstrzymane na siedem dni i siedem nocy ze względu na sprawy służbowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 zrobilem przed chwilą obrazek ale go nie moge wstawic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 http://imageshack.us/ albo gmclanowy uploader. A potem daj linka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 macie: edit:ps. zrobiony w minute ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Groźny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 ...i krwiożerczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Pytanie, po co on? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geralt100 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 do np, krajobrazu, ale można zrobić misia zombie ;P edit: O prosze: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Przepiękny. Grafika Stasia się chowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Geralt, słoneczko moje, zadałeś sobie tyle trudu a nie sprawdziłeś, jak JotPe czy w ogóle będzie pasować stylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Japan zgłoś się do mnie w sprawie fabuły to coś skrobnę/ pomogę ci. gg: 7755107 Grafika jak zawsze klimatyczna. szykuję się coś naprawdę ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Jeśli nie wymyślisz nic głupszego od prawosławnego popa kolekcjonującego motyle, to się nie nadasz. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Podołam :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi