marker Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Hehe slyszeliscie, ze NoBody zeswirowal? Opowiada duzo roznych historii o innych :P Np o mnie napisal, ze jestem Niemcem na innych forach, o innych np opowiada, ze czytaja jakies dziecinne ksiazki itd itd... nie sluchajcie go xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Eeee? Wtf? Koleś pisze do mnie, czy skończyłem słuchać, po czym przeprosił, bo pomylił numer. Chciał napisać do Dawiddsa, który ponoć słucha audiobooka Harrego Pottera, a teraz zakłada taki temat?! Stary... Lecz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 : O Wydalo sie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Chyba napisałeś ten temat w obawie, że zacznę coś gadać o Dawiddsie? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 GMclanowy achivement. On chce być w cytatach + temat pod wpływem kwasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi