Jaklub Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 wygląda nieźle (lepiej niż większość gier z GMClanu), ale na razie nie mam ochoty jej pobierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mi się wydaje ale większość z was nawet nie wie o co się kłuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 @Ziutt: To Ty zacząłeś wywyższać Constructa, więc przestań trollować. Patrz: Pierwszy post - pytanie Drugi - Korodzik stwierdza, że pytając na forum gma wiadomo jakie będą odpowiedzi - neutralny post Trzeci - Tymon poleca przetestowac oba - neutralny Czwarty - Marmot aprzecza jakoby wszyscy tutaj kodzili tylko w GM - neutralny Piąty - Nobody zwraca uwagę na trudność przesiadki związaną z przyzwyczajeniem do GR poniewaz oba programy maja inna metodologie - neutralny Szósty - Marmot, jw. - neutralny Siódmy - Pojazd gibona na autora tematu - offtopic Ósmy - Stwierdzam, że od strony efektów graficznych Construct jest lepszy, ale nie podoba mi się siatka zdarzeń i python, bo wolę wszystko kodzić, a tego Construct nie oferuje - neutralny Dziewiąty - Gibon cos pisze, ze Construct wydaje mu programem trudniejszym i bardziej profesjonalnym - neutralny Dziesiąty - Ziutt pisze "az dziwi mnie dlaczego małe community constructa jest jakies 100 razy bardziej profesjonalne ( może jeszcze nie nastapila nób łejw ..kto wie ) . ..pomagaja kazdemu , maja w zasadzie same swietne projekty ^^" Nie no, wcale nie zaczynasz i nie piszesz tekstow jakbys zaraz mial sie spuscic w gacie. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No to masz problemy z czytaniem . Pisałem o CM constructa nie o nim samym i stwierdzilem fakt ... i sie wcale nie dziwie . Ty masz bardziej forum rozwojowe,kazdego witacie z otwartymi rekoma czy cos xD , macie duze cm wiec naturalnym jest ze macie "roznych" ludzi na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 i tak wiadomo po co ziutt przylazł na to forum, więc z nim nie ma sie co cackać. tak czy inaczej, jeśli mamy się rozwodzić nad tym który lepszy to zróbmy to co napisałem w moim poprzednim poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 nie wiem jaki problem jest poście ziutta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Pisałem o CM constructa nie o nim samym i stwierdzilem fakt ... i sie wcale nie dziwie . Ty masz bardziej forum rozwojowe,kazdego witacie z otwartymi rekoma czy cos xDOkej, o CM (jakby to robiło różnicę, bo dobrze wiemy co chciałeś wyrazić), ale w kolejnych postach ślinisz się na widok CMa jak głodny na chleb. Poza tym nie stwierdziłeś faktu, tylko wyraziłeś subiektywną opinię. To, że ty jakichś tam ludzi uważasz za "profesjonalistów", to twoja sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Nie bede juz odpisywal na takie posty by nie zasmiecac tematu ,mysl co chcesz :) Kilka gier: https://dl.getdropbox.com/u/646697/Subject6...stall_Final.exe http://dl.getdropbox.com/u/1180850/final/B...orlds_final.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 co jak co graficznie dobry jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 ...i wydajnościowo. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To beetween worlds o rycerzu do dupy, grafika fajna ale zero grywalnosci, sciagam sprawdzic to 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Propouś , zginiesz widząc ilość bugów w tym :) . Ja zbytnio fanem takich gier tez nie jestem za malo akcji...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 racja, nic ciekawego, a szkoda bo grafika fajna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 imo fajne,tylko autor za duzo gada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi