Phoenix Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witajcie! Poszukuję sampli perkusji i gitary elektrycznej. Wiem że jest wujek google wpisywałem co się dało ale w tej kwestii Googlak mi nie pomógł. Mógłby ktoś zapodać link do stronki z takowymi nutami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJLo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 a jakie to maja byc sample?? p.s a nie mozesz sam nagrac przez wtyczki vst? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 http://www.sf2midi.com/soundfonts/ Hadzia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Jakich sampli gitary elektrycznej potrzebujesz? Nagram coś jak będzie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W fl jest dużo narzędzi z takimi samplami,nie mówię już o vst,które łatwo znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi