Radio14 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tytuł: Buźki Gatunek: Platformówka Opis: W tej grze rozchodzi się o to aby zebrać jak najwięcej jabłek za które można coś kupić. Są trzy kolory graczy i 10 leveli. Nudziło mi się wiec zrobiłem tą grę ;) Download: Download Rozmiar pliku: 1.1MB Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Muzyka z internetu Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Powiem tak. Wykonanie gry jest niezle, upgrady, duza interaktywnosc z otoczeniem, lecz wiadomo sa tez i bugi i bledy w samym ksztalcie leveli. Lecz niestety grafika strasznie wali po oczach, oraz muzyka za bardzo dekoncentruje i jest a glosna. Moge sciszyc ale i tak to nie zmienia faktu ze dekoncentruje : ) 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zxc108 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Gra ma bugi: - kiedy wyjdę ze sklepu, cofam się do startu, - można zablokować się pomiędzy platformą a sufitem, - w którymś levelu jak wcisnę przycisk i przegram, to dalej nie da się przejść, - w pierwszym levelu nie trzeba przełączać dźwigni, można wskoczyć bez tego Niektóre pomysły są niezłe, sklep powinien pojawić się wcześniej, ale ogólnie jest ok. Grafika: 3/5 Muzyka: 3/5 Grywalność: 3/5 Czyli 3/5 P.S. Jakies dziwne entery mi się robią w postach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Gra zrobiona z nudów, to ocena z nudów, 3/5 . zxc108 wypisał te same bugi co ja spotkałem :mellow: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Gra nie zbyt mi się podobała. Szczególnie muzyka była do kiczu i zacinanie się bohatera na ścianach. Grafika: 2/5 Muzyka: 2/5 GamePlay: 2/5 Ogółem: 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikos121 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Fajna gierka. Ja miałem problem tylko z jedną rundą bo tam jest błąd. Nie mogłem przeskoczyc. Grafika: 4/5 Muzyka: 4/5 GamePlay:5/5 Ogółem: 4.66/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dużo bugów ;/ 3/5 Punkt 19 Regulaminu: Jeśli oceniasz grę, przykład czy inny zasób umieszczony na stronie/forum postaraj się o nieco wyczerpujące uzasadnienie oceny. Warn Platyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 gra równie nudna, co autor kiedy ją tworzył. Paintowa grafika, można sobie skrócać wylatywaniem poza room... w skrócie mówiąc: 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 skrócać xD Czlowieku, zaloze sie ze gry nawet nie odpaliles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 odpaliłem. Jest pare miejsc, w których można wyskoczyć za room i spowrotem wrócić w zasięg ekranu tak, żeby trafić piętro niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 spowrotem wrócić w zasięg ekranu Eem, w jak sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 jesteś w górnej części mapy i skaczesz w bok, żeby wylecieć poza room. po chwili naciskasz przeciwny klawisz, żeby znó się znaleźć w roomie(w viewie), a grawitacja Ciebie zwaliła piętro niżej... Wyjście poza room powinno dawać restart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi