Nirvan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Od wczoraj wzięła mnie chęć aby pyknąć w tę genialną gre przez internet z kimś . Fajnie by było . Jakby co to am grę otwartą , ip : 79.191.23.73 ale na liveboxie jest jeszcze inne :/ Powiedzmy że będę czekał do 14:30 o Hamachi : sieć : Nirvanaoe pass : aoe ip : 5.121.204.130 Strona z patchem do aoe ror : http://www.microsoft.com/games/aoeexpansion/downloads.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 mam AOE1 bez niczego: ( To jest darmowy dodatek jakis czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 jakby co to trzeba jeszcze zainstalować ten patch na rise of rome : http://www.microsoft.com/games/aoeexpansion/downloads.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jakby co to am grę otwartą , ip : 192.168.1.11 No pozdro, nikt poza twoją siecią LAN nie wbije do tej gry, wiesz? mam AOE1 bez niczego: ( To jest darmowy dodatek jakis czy cos? Płatny expansion pack, który w Polsce teraz kosztuje 20zł wraz z AOE1, AOE2 i AOE2TC w zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 No pozdro, nikt poza twoją siecią LAN nie wbije do tej gry, wiesz? a czemu ? ja sie na adresach ip nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Oke, znalazlem expansion packa : ) A ip jest lanowe, dlatego : O, wez wejdz na ip.wp.pl, ale moze sie jeszcze okazac ze masz wenetrze ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Albo załóż przez Hamachi serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A masz szanowny panie zewnętrzne IP? :) Inaczej nie pogramy :P EDIT: No... Chyba, że sposobem Marmota, ale nie lubię instalować za dużo shitu na komputer :/ Ale w ostateczności... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 heh, hamachi będziesz chyba musiał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A weź przekieruj porty / włącz DMZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 nic nie rozumieim xD sieć hamachi jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jaki masz router? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Net to neostrada 512 ale jak graliśmy to dobrze wszystko działało . Ktoś dołączy? Bo teraz nikogo nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja mogę zagrać po pracy, ew. jeszcze w Twierdzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nirvan Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 poznajdywałem pare większych serwow na hamachi , wieczorami to tam jest żeźnia jak nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi