Egzekutor Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam! Potrzebuję ikony do gry (32x32). Tematyka wojenna jakiś pistolet czy mp5 a na tle wybuch czy coś podobnego. Proszę o pomoc. Grafika może być narysowana przez was lub znaleziona na necie obojętne mi to. Pozdro Egzekutor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Miałem kiedyś taka fajna ikonke, to był biały pistolet na czarnym tle. Wiem że to nie to co chciałeś ale wyglądało fajnie. Jak znajde to tam edita. Edit: Klik ;) Troche jeszcze poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dzięki za ikonkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jak dla mnie to to wygląda na biały pistolet na czarnym tle a nie na białym... Ale dobra, czepiam się szczegółów. Nigdy jeszcze nie widziałem białego pistoletu na białym tle, pewnie dlatego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Sorki, pomyłka :D rzeczywiście biały na białym nie za bardzo by pasował :P ale z drugiej strony łatwiej byłoby go zrobić, bo ten mi kiedyś wyszedł przypadkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi