GladiusX Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Pytanie jak w temacie... Warn, jak w regulaminie... gnysek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pivot18 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Od czternastego. (chyba) Nawet przy rejestracji się tam potwierdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Głupota, może od 14 roku życia, ale przecież żeby mieć kartę czy coś, trza mieć 18 lat, nie ? EDIT Pierwszy post się zrymował :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 30 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Hahahaha, dobre, ja tam nie mam 18 lat, a kartę mam i to od 4 lat. ciekawe gdzie ty tam rym widzisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ludzix Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Pytanie jak w temacie... (Warn, jak w regulaminie...) Kiedy już mi go dacie pewnie prędko nie minie... Bo kiedy już coś robię bez uprzednio sprawdzenia to daję znać po sobie że kawał ze mnie lenia. Wejdź na stronę PayPala i przeczytaj zasady tam pewnie wiek się wala pośród reguł miriady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Paypal jest od 18 ale nikomu nie chce się sprawdzać wieku dopóki nie przelejesz jakichś 10 tysięcy w sumie. Przynajmniej tak kiedyś było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Zostań poetą. Btw, do obsługi Paypala nie trzeba mieć karty. Można przelewać kasę w banku, bez konta w nim. Chociaż nigdy tego nie robiłem i nie wiem do końca jak to działa =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A ja robiłem setki razy, bo mi pieniędzy nie szkoda. Paypal 18+ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Paypal 18+ . A ja robiłem setki razy Wiek: 14 lat Wait, what? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Źle zacytowałeś: Paypal 18+ . A ja robiłem setki razy Wiek: 14 lat ale nikomu nie chce się sprawdzać wieku No i teraz jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Chodzi mi o to, że on sam napisał - Paypal jest od 18 lat, ale jednocześnie pochwalił się, że robił przez niego transakcje setki razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ech.... przelewy, a nie użytkowanie paypala -_-. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Od dowolnego chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi