Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Najfajniejsze są 17 i 25 :D (A Japonki ssą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 eee 25-30 ;] ale kwestia gustu pare ciekawych 22 też znam @Wojzax dobrze chociaż ssa? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jak odkurzacze, nie przymierzając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 No dobra, przywracam temat do życia, bo był fajny, a wasza gadka o japonkach go umrzyła. Kelly Brooke, jedna z dwóch pań które reklamowały NFS:Underground :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 hmm, ma ładne nogi :) ale spojrzenie bombowe :D ale overall jak na moje gusta to średnia powiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 To dopiero piękność :P Jessica Alba, Aktorka :) Zawsze mi sie podobała ;) To ciało... ta twarz... co tu duzo gadać... lepiej patrzeć! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 marmot z pań z nfs najbardziej podchodzi mi bruke boorke, no i chyba josie maran czy jak jej tam było też nieczego sobie http://lvdaylife.com/wp-content/uploads/20...each_bikini.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 A mi się właśnie Brooke Burke czy jak jej tam nigdy nie podobała, zawsze wolałem bardziej Kelly Brooke :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Macie więcej zdjęć lasencji z pierwszego posta PsichiXa, oprócz tych co dał Ranmus? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wnioskując po adresie z jakiego te zdjęcia zostały wzięte, to sądzę, że nie znajdzie się więcej jej zdjęć, chyba, że na swoim koncie na naszej klasie trzyma więcej niż te pokazane :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Wojzax, rozczaruje Cie - nie ma więcej :( ale na pewno kiedyś doda nowe, w końcu to nk :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A dajcie linka do konta, bo jakoś po adresie zdjęć mi nie wchodzi. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 niestety, bede skapy i sie nie podziele ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Nu daj chociaż na PW, jesteś moim ulubionym modem. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Lenka http://muzyka.gery.pl/cms/content/reposito...mages/lenka.jpg Wyczaiłem ostatnio w jakimś teledysku jak na VH1 leciał i mi się ######ście spodobała. Taka słodka dziewczynka tam z niej jest :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoxiPol Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A ja mam inne zdanie : O Wlasnie nei dosc ze na taka laleczke wyglada, to do tego to spojrzenie rozbraja. W zlym tego slowa znaczeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kompletnie mi się nie podoba na tym zdjęciu ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Girls%27_Generation Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wszystkie brzydkie jak noc, szczególnie na pierwszej fotce. Nigdy chyba nie zrozumiem tego całego bumu na azjatki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgadzam się z Marmotem. Okropne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Wszystkie brzydkie jak noc, szczególnie na pierwszej fotce. Nigdy chyba nie zrozumiem tego całego bumu na azjatki. Nigdy nie zrozumiem tego całego bumu na białe kobiety. :X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Co jak co, ale Japonki czarne nie są :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 z czarnymi kobietami to jest historia. 95% z nich zupelnie mi sie nie podoba, ale jak sie trafi ten jeden procent który odpowiada za perełki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nigdy nie zrozumiem tego całego bumu na białe kobiety. :XSpytaj się azjatek, które robią sobie oczy na białe kobiety. :) Znacie choć jedną sytuację odwrotną? Nie. B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Bo skośne oczy to jakbyś miał co najmniej zespół Downa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Azjatki się szybko starzeją i wyglądają wtedy koszmarnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-Enjoy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Więc mam inny ideał piękna. No nic. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ten temat nie służył raczej do rozmów? Prawie wszystko to same zdjęcia (albo krytyki ich). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 krytyka jest częścią dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajowa Rada Stolarzy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Spytaj się azjatek, które robią sobie oczy na białe kobiety. :) Znacie choć jedną sytuację odwrotną? Nie. B) Ja znam: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi