Jeremiah Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 :) :D Ostatnio oglądałem zawartość mojego dysku i znalazłem moją najstarszą grę(1-szą z kolei)!!! Od razu widać, że nie jest najnowsza. Umieściłem w uploaderze. Niech każdy zobaczy, jak wygląda Fredi Lampart. Od razu zaznaczam, że grawitacja miała być taka, jaka jest. Kurde. Daj linka na przyszłość :P Link: https://gmclan.org/up581_4_Lampart.html //Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Wślizg jest FEST !!! hehehe , sądzę że wałujesz z tym , że gre niby szukałeś na dysku . Robiłeś ją niedawno i wstydzisz się przyznać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremiah Opublikowano 15 Marca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Nie naprawdę, grę robiłem w wakacje. Teraz trochę odświeżyłem tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 15 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Teraz trochę odświeżyłem tylko. No to już nie jest stara giera. Edit - po grze: Oby to była twoja pierwsza gra ;) Straaasznie nudna. No ale od czegoś trzeba zaczynać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawli Opublikowano 16 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Niezła głowa!! Piłka mi wciąż ucieka. Proponowałbym zrobić inne MENU, a nie na przyciski: ENTER, F1 itd. tylko , strzałki: góra i dół. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi