gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zrobiłem takie coś https://gmclan.org/up5118_8_land.html jak to coś brzmi,pewnie dużo po zmieniam ale wypowiedzcie sie,może coś doradzicie,bo mam dziś problem ze słuchem,bo kolo co ryczy 'kartofle' wydarł się akurat przy mnie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 27 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Całkiem niezłe, murdalow. Chociaż ten instrument, co się włącza w połowie (daruj, mam drewniane ucho i nie rozpoznaję, co to jest) kiepsko brzmi - jakby urywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No kiepsko to są arabskie skrzypce niby oriental orch.3 w programie a pewnie je zmienie, a są przerywane bo taki motyw zagrałem,motyw chyba dobry tylko instrument kiepsko to oddaje bo tak przymula. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi