LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Cześć ! Postanowiłem zrobić w swoim serialu żywy dubbing, potrzebuję osób które obsadzą rolę natepujących bohaterów: Kurowski - PhoenixPL Marian Rychu Horacy Maciek Sawczuk Romek Rolę pana Żylety wziąłem sobie, czekam na chętnych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Oczywiście, że ja chce dubbingować. Kiedyś się do ciebie zgłosiłem. Mogę zmieniać głos na parę różnych, ale dopiero za 11 dni będę w stanie dubbingować, no chyba że masz tekst i all to nagram na obozie. E: Tylko kogo mógłbym dubbingować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 powiedz tylko za kogo chcesz mówić edit: kogo chcesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 To zależy od mojego głosu przecież. Mam taki lekko albo bardzo basowy głos, ale umiem mówić jak pijak i jak jakiś dark lord jaki bardzo basowy i jeszcze pare innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 To możesz być kurowskim, chcesz ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Oke, jutro obejrzę od nowa wszystkie odcinki, a ty podeślij tekst na gg 7755107 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 tekstu jeszcze nie ma, dopiero jutro go zrobię LD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ok, ale do 22 maksimum tekst podesłać, aha i jak mam nagrywać? Pojedynczo kwestie czy jakby cały sznur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 pojedynczo, bo ja zawsze wstawiam pojedynczo każdą wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Okej! I napisz mi jaki ma być ten głos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 no taki głos gościa po 50 który lubi wypić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 a jaki ma mieć głos kiedy nie jedzie na procentach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 zawsze ma mieć taki lekko menelski głos, ale jak bedzie nawalony to niech bełkocze będzie pisało w scenariuszu kiedy jest pijany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Oke zrozumiałem jutro biorę się do roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 wiesz co, muszę to jeszcze przemyśleć, moi koledzy na YT mówią że z ivoną jest git, więc na razie zamykam temat, muszę się zastanowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi