Ziutt Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie prawda :) On kiedys wroci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Kim ja jestem? Kurcze nie znam się ;/ i wy też mnie nie :) Ale jedno wiem... Bd tęsknił :))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Damian nie idziesz nigdzie, bo to zbyt mało prawdopodobne że 2 osoby z jednego forum. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 UP@ OWND XD Niech ktos to wstawi na cytat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 No, przyszedłem. Jestem, cze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Why? EDIT: Dobra, bez lamentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Wojtuś(Wojzax): A kto by zauważył że ja bym zniknął? ;P P.S: Zamknijcie temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 1. Ja bym zauważył 2. jaki ON przyszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Nie zrozumiecie, a ja wam nie powiem, bo nie mogę. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Acha, czyli poleciał dymać dupki astralne? Woooho! GMclanowicz na księżycu! Wooooho! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Wojtuś, Ty wiesz tyle co i my :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Mylisz się, ale nie zdradzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Wojzuś nie Wojtuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 26 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Jak jesteś dziewczyną to możesz na mnie mówić Wojtuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi