borubarartur Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMcliker Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Spodobała mi się ta gra , aha czyli można dodawać obrazki , nie wiedziałem :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 można mozna....w grze piszę jak to się robi...wrzuć do folderu pictures czy podobnego(nie pamiętam juz nazwy) własny obrazek w jpg lub bmp i wtedy dodaje sie on do listy obrazków! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Świetna gra. Prosta i nieskomplikowana a i tak grywalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekk1410 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Fajna prosta gra - dla małych dzieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Ciekawa a dla małych dzieci ( tak jak napisał tomekCzternaścieDziesięc) bardzo ciekawa gra, tylko na gmc nie aż tak dużo małych dzieci raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 przyznajmy się....w każdym z nas odzywa sie małe dziecko.....nawet we mnie.....JA CHCE LIZAKA!!! a tak wogle to i mi nawet fajnie się gra....pewną planszę na trudnym poziomie układałem jakieś pół godziny!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Bardzo fajna gra. W wolnych chwilach na odprężenie można sobie pograć. Poziom trudności jest dobrze przystosowany chociaż impossible jest prze.... :) Daje 4+/5, gdyż jeszcze odczuwam jakiś niedosyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cysior Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 fajna gierka :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ciekawa a dla małych dzieci Dlaczego jak się połączy prostote z logicznym myśleniem, mówi się, że to dla dzieci? Przecież to wymaga myślenia i spostrzegawczości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutt Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Bo to tak jak np. wrzucilbys do CS pluszowe misie ktore strzelaja w siebie truskawkami w swiecie rozowych jednorozcow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borubarartur Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 ej, różowe misie są wbrew pozorom groźne!! tak samo jak jednorożce, zresztą może i ta gra jest dla dzieci ale napewno każdy dorosły(nie wiem kto według was jest dorosłym, wy napewno jesteście dziećmi jak i ja :jezor:), może w tą grę zagrać i nie widzę ku temu żadnych przeszkód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloomin Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Zabawa znakomita :) 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi