KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Siema ;] Szukam Spoko luz Ziomka z rapem w krwi i spoko głosem do zaśpiewania do spoko luz muzyki xD I będzie spoko luz xD E: Ewentualnie fajnie by było kilku ziomków ;] Oto podkład: https://gmclan.org/up5646_8_DJ_Skovv_Gangsta.html ;] FL Studio Pro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 22 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mam nadzieję że to nie ty napiszesz teksty, bo byłoby niemrawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 bardzo śmieszne :P Możemy wspólnie napisać xD Ale jak coś to napisałem refren: Nuda dopadła mnie Mam jednak na to lek Na kompa siąde se I GMClan odpale w net Ale oczywiście może być inaczej ;] Może zrobimy mini zespolik "GMGangsta" xD hehe xD Dawać xD Beka Będzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Zrób lepszy bas. Ja osobiście dałbym też jakiś filtr łagodzący ten dźwięk przewodni bo to nie moje klimaty. Ale ogólnie ... idzie ci coraz lepiej. Na jakąś bekę jest w sam raz, ale lepiej zbierz kolegów z osiedla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ehh...wieś xD Pijaków z pod sklepu brać? to jest melodia re refrenu: https://gmclan.org/up5646_8_melodia.html Ale ogólnie to to jest taki wstępny projekt muzy ;] Text też taki przykładowy(do melodi pasuje xD)...Fajnie by było taki jeden projekcik zrobić mały ;] No nie dajcie się prosić! Nie bać się xD Będzie fajnie ;] Wyobrażam sobie:Refren kilku ziomków a zwrotki po 1 linijce każdy albo coś takiego :] Oczywiście wszystko potem się ustali xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Siema ;] Szukam Spoko luz Ziomka z rapem w krwi i spoko głosem do zaśpiewania do spoko luz muzyki xD I będzie spoko luz xD Może zrobimy mini zespolik "GMGangsta" xD hehe xD No nie dajcie się prosić! Nie bać się xD Będzie fajnie ;] Wyobrażam sobie:Refren kilku ziomków a zwrotki po 1 linijce każdy albo coś takiego kurrrrrrrrna trzymajcie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Hehe xD Nie trzymać go! Mam taki bekowy refrenik: refren: Nuda dopadła mnie Mam jednak na to lek Na kompa siąde se I GMClan odpale SZYBKO!W NET! GMClan to mój raj Obejrze forum tam I wiadomości swe REGULAMIN-NIE!! NIE!! NIE!! P.S.Zakaz przeklnania i z tym zespołem to taki żart ;p Ale można taką małą pioseneczkę zrobić no nie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 od siebie powiem tyle: temu panu już dziękujemy, następny prosze :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 No co :P :] Beka by była...same boi dupy ;p I czemu nie dostał warna?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 pff, nikt na zdrowych zmysłach nie bedzie sie bawil w takie cos, tylko dla tego ze "byla by beka" - dla "beki" zaciagnij znajomych do zalogi, tutaj to sie tylko na posmiewisko wystawiles :P no i beka jest, tylko nie z tego co planowales :) BTW. warna za co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nuda dopadła mnie Mam jednak na to lek Na kompa siąde se I GMClan odpale SZYBKO!W NET! GMClan to mój raj Obejrze forum tam I wiadomości swe REGULAMIN-NIE!! NIE!! NIE!! człowieku, weź zastanów się nad swoim życiem. I nad tym czym częstujesz ludzi też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 no niewiem KURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRNA za co...hmmm...ok...więc usun temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibon Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Szukasz kumpli,zmień parafie albo powołaj się na księdza,ostatecznie daj to w niedzielne ogłoszenia parafialne,może jakaś babunia zajmie się rapikiem by być na topie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Następny co udaje być zabawnym. Nic się tu nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 to nie...no problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoho Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 kozak nie pzrejmuj sie nimi. Ja tez jestem raperem rozumiem Cie. Nie zalamuj się i dąż do spełnienia swojego marzenia. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Edit: Człowieku, nikt nie zaśpiewa dla gościa o tak niskim poziomie intelektualnym który nie mieści się nawet najmniejszej skali. Chcesz się wygłupiać? Idz na inne forum, tutaj moderatorzy są dla Ciebie zbyt łaskawi. A i nie wydurniaj się luzackim językiem. Joda, przestań, wcale nie jestes śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Co mi zrobisz jak będę się wydurniał? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darlix Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Powieszę Cię za jaja. Jeśli będzie za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 stary...chyba nie wiesz co gadasz...żebyś mi chociaż dosięgnął do tych jaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jak sie nie uspokoicie to dosięgnie Was moja bicz sprawiedliwości. Koniec gadania o jajach i tym co kto komu może. Kozak, nie prowokuj do kłótni bo łaskawy więcej nie będę. Damian, nie dawaj się zaczepkom, takie rzeczy się ignoruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Hehe macie tu mój wokal:o tutaj! nie będę jak tamci offtopicował i podtrzymam ten jakże wspianiały pomysł!!!! Wszystkie prawa zastrzeżone (tylko do słuchania, a dla KozakPL do edytowania i rozpowszechniania oraz zarządzania :P) Pozdrawiam :P Mam 1 posta więcej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jakie flow, man :o edit : dasz tutaj tekst tego, bo mój umysł tego nagrania nie ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 jaki bit taki flow :) (no może nie całkiem :P) Masz coś lepszego?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 co usłyszałem w tym twoim nagraniu : woda to tak ładnie, mam jednak na to le, a kąpać się ? jasne itp, he i pała i wet i jak, byłem blisko ? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 masz "bardzo dobry sprzęt" ile dałeś 20 zł ?? :) chociaż niektóre słowa się zgadzają :) podaj swoje chętnie posłucham :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 omg, mój sprzęt jest dobry, to twój sprzęt jest zły. Ty tego nie widzisz, bo jest autorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ta ja być autorem, twój sprzęt być zły Ty tego nie widzieć bo Ty być właścicielem. Ale jak na pierwszy raz śpiewania (seplenienia) to chyba nie tak źle co?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek999 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 staraj się chociaż wypowiadać wyraźnie, chyba że taki głoś masz od urodzenia ( jeśli tak to lepiej sobie daruj :P ) To może podaj ten tekst, wsłucham się w ten "numer" jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 23 Lipca 2009 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Omg jebłem jak to usłyszałem en_cośtam. Jak jęczący moher. A KozakUK ma jaja i wykałaczkę więc go nie ciśnijcie. Albo ok, ja zacznę. Weź skończ z tym "xD" co zdanie, bo tak mnie to wkurwia, że od kilku dni wchodzę na forum to raz dziennie, żeby twoich postów nie zobaczyć. Pozatym jesteś zjebany. Edytowane 24 Lipca 2009 przez Mimek Wulgaryzmy + Obraza usera. Warn i blokada na 24 godziny. Mimek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi