KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Siema.Jak Sprawdzić jakie są foldery w danym folderze i w tych folderach czy jest dany folder i w nim plik ;] Jak to się robi ;] Będę wdzięczny za szybką pomoc :) KozakPL E:Źle napisałem...w każdym z tych folderów ma otworzyć dany plik E2:Już nie trzeba :] Poradziłem sobie ;] E3:Jednak trzeba xD Jak napisać wyszukiwarkę na kompie?Wszędzie na C szuka danego pliku ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axlii Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 E3:Jednak trzeba xD Jak napisać wyszukiwarkę na kompie?Wszędzie na C szuka danego pliku ;] get_open_filename?? a samo raczej szukac nie umie chyba ze podasz sciezke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KozakPL Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie rozumiesz...Dajmy na przykład:Mam plik i zapomniałem gdzie jest ale wiem jak się nazywa...Chcę go znaleźć z pomocą GM.Widziałem kiedyś taki przykład ale nie mogę znaleźć ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 GML file[0] = file_find_first("C:\katalog\*.*",0) i=1; while(true) { pobrany = file_find_next() if pobrany == "" break else file = pobrany; i+=1; } i masz wszystkie pliki z katalogu w tablicy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi